HomeLIFE STYLEBuddha Bar cu Dj Ravin in clubul PAT din Bucuresti

Buddha Bar cu Dj Ravin in clubul PAT din Bucuresti

Iubitorii muzicii Buddha Bar, au ocazia sa il asculte pe celebrul dj, vineri, 17 octombrie, incepand cu orele 23:00, in club PAT.
Dj Ravin revine in Romania pentru a sustine un concert extraordinar, o imbinare armonioasa de sunete electronice cu sunete naturale sau cu influente etnice.
Fanii muzicii Buddha Bar, vor putea sa isi asculte muzica preferata live, si sa simta cum notele prind viata din mainile celui care s-a ocupat in ultimii ani, de celebrele compilatii care s-au bucurat de succes in lumea intreaga.

Nu ratati vinerea aceasta, unul din punctele fierbinti ale Bucurestiului- club PAT.
Dj Ravin este prima dintre surprizele pregatite pentru clientii fideli ai clubului si pentru cei care doresc sa isi petreaca weekend-urile intr-o atmosfera unica oferita de muzica buna si de artisti de valoare.
Parteneri: Radio 21, Sapte Seri, neogen.ro, anyplace.ro, Rebel Music, metropotam.ro, feeder.ro si The Way Agency.
Sponsor principal: Finlandia
Sponsori secundari: Effect, Stella Artois, Coca-Cola

Ravin s-a nascut in anul 1966, pe data de 11 iulie, in insulele Mauritius. Se muta in adolescenta in Franta, unde are posibilitatea sa isi dezvolte pasiunea pentru muzica.
Incepe sa lucreze intr-un “music shop” unde isi cultiva interesul si gustul in materie de muzica si cultura de club, iar mai traziu, ajunge dj rezident in weekend-uri, la faimosul club francez “Le Rex”.
Prietenia cu Claude Challe, parintele muzicii Buddha Bar, ii schimba viata. Ajunge la celebrul club ca dj in 1997, unde se simte imediat ca acasa.
In prezent, Ravin este considerat o figura reprezentativa a muzicii Buddha Bar. Compilatiile realizate de el si succesul de care s-au bucurat acestea in lumea intreaga, subliniaza ceea ce artistul afirma pe blogul sau “ muzica este viata”.

Rezervari club PAT
072 69 IN PAT

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
( Cristian Neagoe trimis acasa)
Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thankyou.Cristian Neagoe
    Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC

    Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
Robert Horvath
New York
Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul “ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

Lasă un răspuns