HomeLIFE STYLEBulgaria şi-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2010

Bulgaria şi-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2010

Bulgaria este prima tara care si-a desemnat reprezentantul la etapa internationala Eurovision 2010.

Acesta este Miroslav Kostandinov aka Miro si a fost ales de un juriu compus din 51 de experti.

Bulgaria va organiza totusi si o finala nationala Eurovision 2010, in scopul de a alege melodia pe care Miro o va canta la Oslo. In cadrul finalei, Miroslav Kostandinov va interpreta 5 piese, compuse special pentru el, in 5 genuri diferite, care vor merge de la etno la rock, potrivit esctoday.com.

Deocamdata Bulgaria nu a anuntat daca piesa castigatoare va fi aleasa tot de un juriu specializat, daca va fi aleasa prin televoting, sau prin cumularea celor doua modalitati.

Miro (Miroslav Kostandinov) s-a nascut in 1976 si este unul dintre cei mai apreciati cantareti bulgari. El si-a mai incercat norocul la Eurovision si in 2007, dar atunci a iesit pe locul 2 la selectia nationala cu piesa `Fool for you`.

Miro a patruns pe piata muzicala din Bulgaria ca membru al duo-ului Karizma, din care a facut parte pana in 2007. Dupa aceea a inceput o cariera solo, pe parcursul careia a lansat o serie de hit-uri precum `Gubia kontrol kogato`, `Avgust e septemvri` si `Zavinagi`.

Etapa internationala a Eurovision 2010 va avea loc la Oslo in zilele de: 25 mai – Prima Semifinala, 27 mai – A Doua Semifinala si 29 mai – Finala.

www.bestmusic.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns