HomeBUSINESSBusiness fara griji. Afla cum!

Business fara griji. Afla cum!

Încep trainigurile „Access in Business” organizate de REGNET.ro

 

Cristina Chiriac, Ana Mistreanu și Cristian Bărcan lansează seria de traininguri “Access in Business”. Primul training dedicat viitorilor antreprenori sau persoanelor care au pășit de curând în această aventură a dezvoltării propriei afaceri va avea loc pe 26 octombrie de la 18:30 la JUBILE DECEBAL. 

 

Ai o mulțime de idei, găsești o mulțime de soluții, rezolvi orice problemă care îți apare în cale, ești întreprinzător, inventiv și vrei sa fii liber. Alege calea antreprenoriatului. Este cea mai sănătoasa cale de dezvoltare într-un context în care ideile noi încă au loc să crească pe o piață liberă și în formare. Încearcă să nu pleci la drum neinformat și fără a cere sprijin de specialitate în dezvoltarea unui business.

 

Te așteptăm la trainingurile “Access in Business” organizate de REGNET.ro ce au ca scop informarea atât a viitorilor antreprenori cât și a antreprenorilor cu experiență despre ce înseamnă să înființezi un business și să îl dezvolți în contextul legislației românești și europene. În cadrul întâlnirilor „Access in Business Trainings” specialiști în domeniul juridic și fiscal precum și antreprenori de top îți vor oferi informații clare despre rigorile unei afaceri și îți vor deschide noi perspective în privința stabilirii corecte a obiectivelor de business.

 

Vor fi abordate teme variate: primii pași de la o idee de afacere la o firmă; care sunt condițiile de înființare și cât costă înființarea unei companii; ce cheltuieli lunare are o companie; despre ce riscuri vorbim la înființarea unei companii; dizolvarea și lichidarea unei companii; comerțul online și regulile lui; ce taxe și impozite ai de plătit; PFA sau SRL? – avantaje și dezavantaje etc.

 

“Access in Business Trainings” debutează în 26 octombrie de la ora 18:30 cu specialiști de top în antreprenoriat: Cristina Chiriac – Președinte Asociația Antreprenorilor din România și fondator “Flori de ie” / Ana Mistreanu – fondator Quantum Financial Advisory / Cristian Bărcan – Business Development Manager REGNET.ro.
Data: 26 octombrie 2016, ora 18:30, JUBILE DECEBAL (Șos. Mihai Bravu nr. 223 – Piața Muncii)
Accesul la training este gratuit în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri și detalii: adina.gheorghe@regnet.ro / 0722.16.14.21

 

“Acces in Business Trainings” sunt organizate de REGNET.ro

Parteneri media: revista CARIERE și radardemedia.ro

 

REGNET.ro pune în serviciul clienților specialiști cu experiență în domeniu pentru a-i asista la întocmirea formalităților de deschidere a firmei sau pentru modificarea companiei proprii. Toate acestea se desfășoară online, fără deplasare. Mai multe detalii pe www.REGNET.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns