HomeMAGAZINEvenimenteBZN a electrizat din nou Sala Palatului din Bucuresti, in concertul de Craciun de pe 6 decembrie, in cel mai frumos cadou de Mos Niculae!

BZN a electrizat din nou Sala Palatului din Bucuresti, in concertul de Craciun de pe 6 decembrie, in cel mai frumos cadou de Mos Niculae!

Intr-o din nou arhiplina Sala a Palatului din Bucresti, precum si la precedentele reprezentari ale olandezilor la finele lui octombrie, toata lumea astepta colindele de Craciun marca BZN. Concertul a inceput cu putina intarziere, dar asta numai pentru ca Sala bucuresteana sa se umple pana la refuz.

Facand un melanj intre piese de suflet, romantice 100 % si colinde, BZN a incantat din nou publicul de toate varstele prezent in Sala, ambele parti ale concertului fiind intens ovationate. Ce cadoua de Mos Niculae putea fi mai frumos?

Printre marile hit-uri gen Dance, dance, Blue eyes sau Mon amour sau auzit si cantece speciale de sarbatori: White Christmas, Silent Night sau The Little Drummer Boy, dar si melodii de pe noul lor album, The Two of us ce urmeaza sa apara in 2013.

Si poate ca la turneul de promovare al albumului citat, vom fi si noi, Romania, parte integranta, pentru a ne putea bucura din nou de magia BZN!

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns