HomeMAGAZINEvenimenteBZN s-a dezlantuit la Sala Palatului din Bucuresti, intr-un concert fabulos cu muzica romantica pura

BZN s-a dezlantuit la Sala Palatului din Bucuresti, intr-un concert fabulos cu muzica romantica pura

Concertul pe care numerosi fani bucuresti l-au asteptat a avut loc in sfarsit intr-o frumoasa dupa amiaza de duminica a toamnei anului 2012. Celebra trupa olandeza BZN, aflata in premiera pe scena Salii Palatului, nu s-a dezmintit, si a impresionat si de aceasta data.

Jan si Anny au cantat, au dansat, au depanat amintiri alaturi de fani, spectacolul fiind total. „Mon Amour”, primul mare hit aparut in anul 1976, a deschis festivalul de slagare. Au urmat: „Take Me To Ibiza”, „Cry To Me” (piesa intepretata de Anny si acum 36 de ani atunci cand a fost aleasa solista a trupei BZN), „Nathalie” (cover dupa Gilbert Becaud), ” Hits Medley” (Blue Eyes, Dance Dance, Sevilla, Oh Me Oh My, Just an Illusion etc.), „The Old Calahan”, „Champions of the World”, „Yeppa”, „Waltzing Maria” si „Mexican Nights” in prima parte a spectacolului.

A doua parte s-a deschis cu o piesa noua „Amor, Amor”, a continuat cu clasicele „El Condor Pasa”, „Le Lac du Conemara”, „Rocking the Trolls”, „Mr. Dan”, „Banjo Man” si a inclus doua medley-uri surpriza: unul din repertoriul lui Tom Jones („Green green grass of home, Delilah, Sex Bomb etc) si unul cu melodii in limba franceza (Le printemps, Pour un flirt avec toi sau Ca va pas changer le monde).

La capatul a doua ore de show total, celebra olandeza a incheiat cu un bis, piesa „Dance dance” si cu promisiunea ca vor reveni pentru un spectacol de Craciun in aceeasi locatie in data de 6 Decembrie, asta dupa ce vor vizita Constanta, pe 2 decembrie.

Miile de fani bucuresteni si nu numai au plecat astfel incantati de la ambele reprezentatii, desfatandu-se cu melodii ale copilariei, tineretii sau senectutii lor, povestea BZN incepand dintr-o prea frumoasa zi de 1976, cand Annie era angajata la trupa ce avea sa se numeasca BZN si sa cucereasca lumea muzicala europeana.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns