HomeLIFE STYLECabral şi echipa ProTv Internaţional se intâlneşte cu românii din Israel

Cabral şi echipa ProTv Internaţional se intâlneşte cu românii din Israel

In perioada 5-8 noiembrie romanii din Israel se vor intalni cu Cabral, care va prezenta 4 spectacole in 3 orase diferite, eveniment la care ProTv International este partener media. Romanii din Israel care il urmaresc pe Cabral atit in postura de prezentator al emisiunii „Povestiri de noapte” cat si ca actor in serialul „State de Romania”, ambele productii difuzate la ProTv International, vor avea ocazia sa-l vada live, prezentind spectacolul „Vedete, vedete…in Israel”. Organizat de Carol Eisenshtein, in acest turneu vor performa pe scena Anastasia Lazariuc si Fuego, iar ilusionistul Josefini Jr. va incanta audienta cu numere de magie.

Primele doua intilniri cu publicul din Israel vor avea loc la Haifa, pe 5 noiembrie, iar pe 6 si 7 noiembrie artistii romani vor concerta la Beer Sheva, respectiv Tel Aviv.
Inafara concertelor, echipa ProTv International se va intalni cu romani care locuiesc Israel si va realiza o serie de reportaje despre viata lor, pasiuni, munca si familie, care vor fi difuzate la ProTv International, in cadrul emisiunii „Romani de succes”.

www.protv.ro

Voteaza-ti Presedintele !

Cine va castiga finala Uefa Champions League?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns