HomeMAGAZINEvenimenteCallatis 2009 continua! Muzica, vedete si bucurii la TVR 2

Callatis 2009 continua! Muzica, vedete si bucurii la TVR 2

Dupa prima seara de festival, Mangalia straluceste.Cel mai mare festival de muzica de pe litoral a debutat luni seara cu un show incediar. Au urcat pe scena Fuego, Miki, Pepe, Fly Project, iar seara a fost incheiata de un recital al trupei italiene  Ricchi e Poveri. Fiecare seara are prezentatori proprii si teme diferite. Festivalul Callatis 2009 este transmis in direct de TVR 2 si de TVR International de la ora 21.10 pana la 22.45 si de la 23.00 pana la 00.10.

In aceasta seara folclorul e in audienta ! Vor urca pe scena: Daniela Condurache, Matilda Pascal Cojocarita, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Sava Negrean Brudascu, Cornel Borza, Maria Didraga, Olguta Berbec, Gelu Voicu, Cristian Pomohaci, Aneta Stan, Gheorghe Turda, Nina Predescu, Ansamblul „Baladele Deltei „, Ansamblul „Plaiuri Dobrogene”, Orchestra ”Dor Romanesc” dirijata de Stefan Cigu.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns