HomeMAGAZINFilmCameron Diaz şi Colin Firth plănuiesc o Răzbunare cu stil

Cameron Diaz şi Colin Firth plănuiesc o Răzbunare cu stil

După un scenariu semnat de Joel și Ethan Coen, Răzbunare cu stil îi aduce în rolurile principale pe Colin Firth, Cameron Diaz și Alan Rickman, care pun la cale o comedie de zile mari cu întreceri de rodeo, un plan riscant şi mici extravaganţe, din 15 martie în cinematografele din toată ţara.

Un remake după filmul omonim din 1966, Răzbunare cu stil iese din tipare printr-un stil propriu şi un joc actoricesc ireproşabil. Deţinător al unui Premiu Oscar, actorul Colin Firth s-a remarcat
mai mult pentru rolurile dramatice, iar de această dată a dorit să schime macazul. “Conceptul fraţilor Coen e similar, dar savoarea şi personajele sunt diferite. M-a făcut să râd în hohote, ceea nu mi se întâmplă des la citirea unui scenariu. Interpretasem nişte roluri serioase şi consideram că a sosit timpul să joc într-o comedie cu giumbuşlucuri. Îmi place să dau frâu liber ridicolului lăuntric”, afirmă actorul.

În film, Colin Firth este Harry, un curator de artă, care caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Pentru a reuşi are nevoie de un plan stabilit în detaliu şi o femeie frumoasă, fără prea multe pretenţii, dar dispusă să intre în joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

Întreaga poveste a filmului a fost clădită sub îndrumarea regizorului Michael Hoffman, care declară încântat: “Fraţii Coen au scris o comedie isteaţă, clasică, despre discrepanţa dintre culturi. Personalitatea lui Harry Deane, un băiat reprimat cu un trecut modest, contrastează puternic cu lipsa de conştiinţă a lui PJ. El e hotărât să respecte planul, iar ea refuză cu încăpăţânare. E o întâlnire între două epoci de aur ale Hollywoodului, între Cary Grant şi Carol Lombard”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns