HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCampania Daruiesti si Castigi continua sa isi ajute semenii in perioada sarbatorilor

Campania Daruiesti si Castigi continua sa isi ajute semenii in perioada sarbatorilor

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă, mai presus de a primi, a dărui, iar Ştirile ProTV prin campania Daruiesti si Castigi reamintesc telespectatorilor cât de mult stă în puterea lor să îşi ajute semenii, mai puţin favorizaţi de soartă.

Campania Daruiesti şi castigi, desfăşurată în cadrul Ştirilor ProTV, a reuşit să mobilizeze până acum zeci de oameni cu suflet mare care, impresionaţi de traiul chinuit pe care îl duc oamenii prezentaţi până acum cu emoţie de corespondenţii Ştirilor ProTV, au decis să le întindă o mână de ajutor şi să le însenineze sărbătorile.

Zecile de mesaje au fost primite pe site-ul stirileprotv.ro şi pe adresa redacţiei prin care oamenii îşi manifestau dorinţa de dărui s-au concretizat în sprijin real. Un exemplu grăitor este cazul familiei cu cinci copii din Constanţa, care a primit atât de multe lucruri încât a decis, la rândul ei, să ajute şi alţi copii, la fel de greu încercaţi şi au dăruit mai departe bucurie unor copii instituţionalizaţi.

Campania Dăruieşti şi câştigi continuă pe toată perioada sărbătorilor, iar telespectatorii ProTV sunt rugaţi să îşi amintească faptul că, mai presus de valoarea celor donate este gestul inestimabil de a fi alături de cei aflaţi în suferinţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns