HomeDIGITALIndustria de PublicitateCampania de sanatate initiata de Centrul de Medicina Holistica si Biorezonanta „Healthy Life” din Cluj-Napoca (galeria foto si video)

Campania de sanatate initiata de Centrul de Medicina Holistica si Biorezonanta „Healthy Life” din Cluj-Napoca (galeria foto si video)

Centrul de Meicina Holistica si Biorezonanta „Healthy Life” din Cluj-Napoca este un centru de sanatte unde pacientii beneficiaza de: tratamente Reiki (pentru echilibrarea organismului), detoxiefiere, reflexoterapie si consiliere pe teme de medicina anturista si apiterapie.

Acest centru exista in Cluj-Napoca de peste 4 ani, iar acum initiaza o campanie de sanatte organizand cateva evenimente gratuite de informare pentru public. Primul dintre acestea urmeaza sa aiba loc luni, 22 octombrie 2012. de la orele 18 la Biblioteca Judeteana „O. Goga” si se intituleza „Cauzele psiho-emotionale ale bolilor.

In continuare va invitam sa urmariti cateva imagini cu terapeutii acestui centru: Tomi Pauletti – Tehnician Masseur, Toma Gross – Maestru Reiki, Psih. Mirela Vicovan – Terapeut Biorezonanta si Reiki si Dr. Corfariu Oana – Apifitoterapeut si atrologie medicala.

Pentru mai multe detalii despre acest centru, accesati www.rezonantavietii.ro.

 

      

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns