Connect with us

Campanie TV

Campania Fără părinți, fără viitor continuă cu noi povești cutremurătoare în cadrul Știrilor Pro TV

Pe 21 iunie, Știrile Pro TV au lansat campania Fără părinți, fără viitor, semnată de corespondentul Elena Lasconi. Seria de reportaje și-a propus să afle ce se întâmplă cu copiii uitaţi acasă de părinții plecaţi să muncească peste graniţe.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Pe 21 iunie, Știrile Pro TV au lansat campania Fără părinți, fără viitor, semnată de corespondentul Elena Lasconi.  Seria de reportaje și-a propus să afle ce se întâmplă cu copiii uitaţi acasă de părinții plecaţi să muncească peste graniţe.

În prima săptămână de difuzare, materialele au înregistrat, în medie, la nivelul publicului comercial, 5.2 puncte de rating și 28.8% cotă de piață. La nivel naţional, au fost urmărite de  1.1 milioane de telespectatori.

Cel mai urmărit reportaj difuzat până acum în cadrul campaniei a prezentat calvarul îndurat de o adolescentă de 17 ani, vândută de părinţi,  bătută, violată şi traficată de o grupare mafiotă extrem de periculoasă. Acest material, difuzat luni seară, 27 iunie, a înregistrat la nivel comercial 10.3 puncte de rating și 31.4% share și a fost urmărit de 1.5 milioane de telespectatori la nivel național.

După lungi demersuri și mii de kilometri parcurși prin țară, Elena Lasconi a descoperit un adevăr crunt, ținut departe de ochii curioșilor şi prin nepăsarea autorităților. Poveștile de viață ale copiilor abandonați de părinți depășesc orice imaginație.

Amalia pur și simplu m-a lăsat fără cuvinte. Are doar 19 ani, este alcoolică și dependentă de droguri. Medicii sunt uimiți că trăiește după cât de mult a putut să bea și mai ales după ani de zile de consum. A încercat toate drogurile cunoscute. M-a impresionat curajul de care a dat dovadă când și-a spus povestea ca alții să nu aibă de pătimit. O altă adolescentă, căreia nu o să-i dau numele, a trăit toate formele posibile de abuz după ce părinții au plecat în Spania. A fost vândută, violată, bătută, sechestrată și, în cele din urmă, a ajuns pe mâinile unor mafioți care făceau trafic de carne vie. A fost salvată de ofițerii de la Crimă Organizată. În urma violurilor a rămas însărcinată de două ori. Are un băiat și în câteva săptămâni va aduce pe lume o fetiță. Le reproșează părinților că tot ceea ce a pătimit li se datorează.”, a declarat Elena.

Dramele acestor tineri pot fi urmărite la Știrile Pro TV de la ora 17:00 și 19:00. Campania trage astfel un semnal de alarmă asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru copii, precum dragostea necondiţionată, prezenţa părinţilor, sentimentul de siguranţă, aspecte ce nu pot fi compensate de niciun bun material.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Campanie TV

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, o nouă campanie marca Observator

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Observator demarează campania „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, un demers jurnalistic care își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune si rele, printr-o serie de reportaje care vor putea fi urmărite începând de luni, 16 iulie, la Antena 1.

Vino cu noi în cele mai frumoase locuri din România!”, invită Cristi Popovici, reporterul Observator, telespectatorii să descopere alături de el diferite zone ale țării. Acesta a făcut un tur cu mașina pentru a vizita importante obiective turistice, iar pe parcursul deplasărilor efectuate pe cât de spectaculoasă s-a dovedit destinația, pe atât de dificilă a fost călătoria.

“<<Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?>>” este o idee pornită din experienţa fiecărui turist, român sau străin, care s-a plimbat prin ţara asta. Şi care a strâns din dinţi când a dat cu maşina în gropile ţării. Şi care şi-a jurat că a doua oară nu mai revine, oricât de frumos ar fi. Şi tare frumos este să te plimbi prin România, vă spun sincer! Să descoperi, să întrebi sătenii, să fii uimit de un ochi de apă, de o stâncă, de un om. Am tratat fiecare reportaj cu umor şi inocenţa unui copil care descoperă pentru prima dată lumea, iar acolo unde situaţia a impus-o, am devenit serioşi şi incisivi. Toate problemele pe care le-am întâlnit, toate lucrurile urâte care ne fac să dăm ochii peste cap, le-am luat brute şi le-am prezentat autorităţilor: primari, şefi de consilii judeţene, miniştri. Din 16 iulie, la Observator, vă prezint locurile frumoase din România, pe care mulţi nu le cunosc. Pentru că nu pot ajunge la ele din cauza drumurilor proaste sau pentru că sunt ascunse de autorităţi incompetente.”, spune Cristi Popovici.

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?” își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune și rele, reportajele putând fi urmărite, în această vară, la Observator. Materialele vizează locuri precum: Cheile Nerei, Munţii Buzăului, Maramureş, Bucovina, Transilvania, dar și altele. “Întreabă un străin ce ştie despre România şi primul lucru pe care ţi-l spune este <<Dracula>>. Bat mii de kilometri din toate colţurile lumii pentru a verifica autenticitatea poveştii făcute cunoscută de Bram Stocker. Ajunşi pe plaiurile noastre, îşi pun mâinile în cap când văd pe ce drumuri circulăm. Ba chiar se bucură atunci când schimbă a treia pe un drum unde asfaltul este mai rar ca trufele, că tot e sezonul lor”, completează Cristi.

Imagini cu locuri spectaculoase ale țării, povești cu oameni deosebiți din România, dar și reacţiile autorităţilor în faţa problemei infrastructurii, toate acestea se vor regăsi în campania demarată de Observator, „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, din 16 iulie, la Antena1!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

Postul de televiziune DIVA lanseaza campania „Vacanța de vară a lui Moș Crăciun”

Published

on

Foto Credit: DIVA
 

Echipat în uniformă de vară, Moș Crăciun, aflat în vacanță, a vizitat sâmbătă, 7 iulie, parcul Herăstrău alături de două spiridușe pentru a le reaminti trecătorilor să nu stea în căldură la orele amiezii, să meargă acasă și să urmărească Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Cei mai îndrăzneți i-au adus la cunoștință din timp ce își doresc de Crăciun și au fost recompensați cu turtă dulce estivală. Soarele nu a întârziat să se arate spre fericirea Moșului care a venit cu placa de surf si șezlongurile.

Delegația din Laponia a purtat mesajul: Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă și urmărește un film de Crăciun la DIVA!

Pe 12 iulie redescoperim filmul Înger de Crăciun (A Heavenly Christmas) cu Kristin Davis (Sex and the City) și Shirley MacLaine. Eve (Kristin Davis) are parte de un destin neaşteptat: devine un înger de Crăciun cu misiunea de a ajuta într-un caz nefericit.

Tot luna aceasta va fi difuzat, pe 16 iulie și filmul 12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) cu Catherine Bell și Eric Close, dar și adorabilul film Trei codițe de Crăciun (3 Holiday Tails) cu Julie Gonzalo și Bruce Davison pe 18 iulie.

Vacanța de vară a lui Moș Crăciun aduce filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

„Salvati satele copilariei” – Incepand din aceasta seara, la Stirile Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Din aceasta seara, de la ora 18:45, in fiecare zi, de luni pana vineri, echipa Stirilor Kanal D propune telespectatorilor o serie de reportaje inedite: „Salvati satele copilariei”.

Vom intra in lumea satelor care se sting, o lume uitata, cu bunici parca ai nimanui.  Locurile unde multi dintre noi si-au petrecut copilaria au ramas in paragina, cu cativa batrani aproape captivi in casele care stau sa se prabuseasca. Prea putini dintre ei se mai bucura acum de vizitele copiilor sau ale nepotilor.

Ulitele care candva rasunau de glasurile micutilor, de  larma oamenilor care plecau sau veneau de la munca sunt acum inghitite de singuratate si de o liniste nefireasca. Copiii, nepotii au plecat de foarte timp, nimeni nu se mai intoarce acasa, sa se stabileasca acolo.

De ce ne mor satele, unde se duc copiii cand se duc si de ce aleg sa nu se intoarca?  Nu pierdeti o serie de reportaje emotionate, de luni pana vineri, la Stirile Kanal D: „Salvati satele copilariei”. Dincolo de demersul descriptiv, echipa Stirilor Kanal D trage un semnal de alarma si cauta solutii impreuna cu cei care detin parghiile schimbarii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending