HomeTELEVIZIUNECampanie TVCampania “Salveazã speranţa” continuã la Antena 1

Campania “Salveazã speranţa” continuã la Antena 1

Acces Direct şi Observator Antena 1 au demarat în urmã cu douã sãptãmâni Campania “Salveazã speranţa”, în care vor fi ajutaţi copii cu un real talent, dar care nu beneficiazã de posibilitãţi materiale, dar şi persoane în vârstã, care odinioarã s-au bucurat de celebritate, iar acum sunt uitaţi de marele public şi abia se mai pot întreţine. In acest demers, sunt donaţi toţi banii câştigaţi din publicitatea difuzatã într-o ediţie “Acces direct”.

Cazurile care vor fi prezentate în ediţia de luni seara la Acces Direct şi la Observator în campania “Salveazã speranţa” sunt:

Andreea Grigore, 12 ani, care face balet de la 5 ani şi aproape că nu ştie cum e să fi pe locul 2. Andreea locuieşte într-un apartament de două camere, în Ploieşti, cu tatãl şi sora sa mai mare. Mama ei a murit în urmă cu un an şi jumătate, dupã ce a luptat vreme îndelungatã cu cancerul.Andreea a suferit enorm dar cu ajutorul unui psiholog a depăşit momentul. Pentru Andreea baletul este tot universul ei. Învaţă pe rupte la toate materiile de frică să nu cumva să se supere tatăl ei şi să nu o mai lase la balet. Anul trecut, Andreea a fost pe locul 7 mondial la competitia belerinilor juniori de la Viena. Anul acesta competitia se desfasoara la Londra si spera sa fie pe podium.

Roxana Petrache este din Vâlcăneşti Prahova, are 12 ani şi este elevă în clasa a şasea. Cântă muzică populară de la vârsta de 8 ani, iar părinţii ei fac eforturi foarte mari pentru a-i cumpăra un costum de muzică populară. Până anul acesta nu avea nici o piesă pe „pozitiv”, o astfel de înregistrare fiind prea scumpă pentru familia ei -1500 lei. Mama este confecţioner la o firmă din Vâlcăneşti, iar tatãl este paznic la o firmă din localitate. Pe lângă talentul muzical, Roxana scrie şi poezii. Are premii la toate concursurile judeţene (din cauza banilor a participat mai mult la cele din judetul Prahova), a luat menţiune la Festivalul Naţional de folclor pentru copii de la Cumpăna (Constanta) şi locul 1 la Concursul Naţional de Folclor de la Bucureşti organizat, de fundaţia Salvaţi Copiii. Săptămâna trecută a cântat cu Filarmonica Ploieşti la Teatrul Toma Caragiu.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns