Connect with us

ALL MEDIA

Campania Știrilor Pro TV, Inspectorul Vacanță, a luat sfârșit

Published

on

Campania Inspectorul Vacanță, care a asigurat timp de 5 săptămâni materiale exclusive pentru Știrile Pro TV, s-a încheiat după o călătorie ce a atins multe puncte turistice de interes național.

Reporterii Pro TV au încercat să ilustreze situația reală din turismul românesc, să tragă semnale de alarmă în privința responsabilității autorităților și să arate că românul e tot mai puțin dispus să plătească pentru vacanțe ratate din start. 

 

Campania a fost urmărită, pe întreaga perioadă de difuzare, de peste 1 milion de telespectatori, la nivelul publicului național. Reportajele au înregistrat, în medie, la nivelul publicului comercial, 5.9 puncte de rating și 28.9% cotă de piață.

În această vară, Inspectorul Vacanță a luat la rând, pe lângă stațiunile de pe litoral, locurile din țară renumite pentru apele termale și stațiunile balneoclimaterice care strângeau în anii lor de glorie mii de turiști. Din păcate, acum e greu de imaginat că acolo se desfășurau sejururi în toată regula. Sunt localități întregi uitate de autorități sau disputate de diverse instituții în timp ce se transformă în ruine, sub ochii turiștilor care ajung întâmplător prin zonă. Fără viziune, fără investiții, doar cu indiferență și nepăsare, aceste locuri vor dispărea cu totul.

 

„Au fost două luni pline, în care am dus o cursă contracronometru, alături de Raluca Maniță și Andreea Brașoveanu, ca să fim acolo unde era mai multă nevoie de Inspectorul vacanță. Am petrecut seri „târzii” la serviciu, dar a meritat. Ne-am completat reciproc și am legat o echipă frumoasă. Ideea de a fi acolo unde telespectatorul are mai multă nevoie de noi ne incită și pe viitor. Iar atunci când și rezultatele confirmă efortul, uităm de oboseală și rămânem în minte doar cu clipele frumoase.”, a declarat Romeo Diaconescu, coordonatorul campaniei.

O altă problemă pe care Inspectorul Vacanță a semnalat-o în această vară este legată de responsabilitatea celor care fac turism în România. Hotelurile lăsate în paragină, care totuși cazează turiști, sau restaurantele ce ascund mari probleme de igienă alimentară ar trebui să intre pe lista neagră a clienților, dar, în lipsa altor oferte, sunt totuși pline. Asta îi face pe administratorii lor să le mențină funcționale și să țină prețurile ridicate.

Întrebarea este: până când? Telespectatorii s-au implicat și ei în această campanie și n-au întârziat să ne dezvăluie, la rândul lor, experiențele trăite în stațiunile românești.

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending