HomeTELEVIZIUNECampanie TVCampania Știrilor Pro TV, realizată de Elena Lasconi, Fără părinți, fără viitor s-a încheiat

Campania Știrilor Pro TV, realizată de Elena Lasconi, Fără părinți, fără viitor s-a încheiat

Între 21 iunie și 22 iulie, telespectatorii au putut urmări la Știrile Pro TV campania Fără părinți, fără viitor, realizată de Elena Lasconi, care și-a propus să vadă ce se întâmplă cu minorii lăsați în țară de către părinții plecați la muncă în străinătate.

Visul unui trai mai bun pentru familie a fost departe de mulți dintre părinții plecați, iar în urma lor a rămas o neglijență care a contribuit la formarea unor răni sufletești adânci ce nu pot fi vindecate prin lucruri materiale.

Campania a fost urmărită, pe întreaga perioadă de difuzare, de aproximativ 1 milion de telespectatori, la nivelul publicului național. Materialele au înregistrat, în medie, la nivelul publicului comercial, 4.6 puncte de rating și 25.5% cotă de piață.

Am plecat la drum, deși existau destule motive care să descurajeze un jurnalist. Am sunat din primărie în primărie. Am fost prin închisori, centre de reabilitare comportamentală, la dezalcoolizare. Am mers în casele unor asistenți maternali, ori în centre pentru protecția copilului, totul pentru a descoperi adevărul!”, a declarat Elena Lasconi.

În realizarea acestor materiale, Elena a decoperit pe teren situații dramatice, povești de viață cutremurătoare, destine frânte și foarte multă durere. Realitatea cruntă surprinsă prin intermediul acestor repotaje a cuprins mame minore, copii deveniți infractori, trafic de carne vie și abuz de droguri și alcool, povești marcante ignorate de autorități.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns