HomeALL MEDIACampanie electorala pe patru canale ale TVR

Campanie electorala pe patru canale ale TVR

Pe toata perioada campaniei electorale, TVR prin canalele sale, TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR International va difuza o serie de talk-show-uri si editii speciale dedicate alegerilor din 30 noiembrie.


Astfel, de luni pana joi, de la 21.10 si vineri si sambata de la 15.30, respectiv de la 13.00, emisiuni de tip talk-show vor oferi o serie intreaga de dezbateri. Invitati din partea partidelor politice si analisti vor aborda teme de discutie de pe agenda publica, privind problematica sociala, piata muncii, politica externa, agricultura, educatia, descentralizarea, sistemul de sanatate, siguranta cetateanului, etc. Moderatorii acestor emisii, de luni pana joi, vor fi Felix Totolici, Monica Ghiurco, Sorin Burtea, Viorel Popescu si Radu Radulescu.
Tot pe TVR 1, va fi difuzat „Buletin Electoral”, de luni pana vineri, de la 14.45 la 14.55, iar la finalul editiei de seara a Jurnalului, de luni pana duminica, un buletin informativ de 3 minute.
Pe TVR 2, in fiecare zi, de la 17.00 la 18.00, emisiunea numita „Dezbateri Electorale” va fi moderata de Mihaela Craciun, respectiv Horia Grusca, Claudiu Lucaci, si Catalin Sava .
Canalul TVR 3 va difuza dezbateri electorale Alege Parlamentul tau! in fiecare zi de la 18.00 la 18.50 si de la 20.00 la 20.50. In studiourile din Bucuresti moderatori sunt Luminita Velciu si Mihai Radulescu.
TVR International va prelua dezbaterile electorale Alege Parlamentul tau! de pe TVR 1 cu doua difuzari, pentru America si pentru Australia, dar va realiza si sase editii speciale moderate de Angela Avram.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns