HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCampionat Mondial de Sport Electronic, dar şi interviu cu Bjon Borg şi soţia lui, în noua ediţie De la A la infinit, la TVR 1 şi TVR HD

Campionat Mondial de Sport Electronic, dar şi interviu cu Bjon Borg şi soţia lui, în noua ediţie De la A la infinit, la TVR 1 şi TVR HD

   Un interviu al lui Tudor Vornicu din arhiva TVR cu Bjorn Borg şi Mariana Simionescu, realizat chiar la nunta acestora, poate fi urmărit de asemenea în emisiunea prezentată de Smaranda Vornicu la TVR 1 şi TVR HD.  
   Campionatul Mondial de Sport Electronic (jocuri pe calculator) are loc pentru prima dată la Bucureşti în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie. Până acum a avut loc doar în Coreea de Sud, unde jocurile pe calculator sunt considerate sport naţional.
  Federaţia Internaţională a Jocurilor Electronice a ales să se întâmple această ediţie în România, pentru că românii sunt jucători foarte buni, ţara noastră clasându-se în primele 3 locuri în concursurile internaţionale la jocuri pe calculator.
 Românii şi tehnogia este tema noii ediţii De la A la infinit, în care echipa coordonată de Smaranda Vornicu promite trei ore de divertisment, de timp liber petrecut înţelept în faţa micului ecran. Actorul Marius Bodochi şi jurnalistul Alexandru Brăduţ Ulmanu sunt invitaţii Smarandei Vornicu pentru a vorbi despre români şi tehnologie.
  Desene animate, alte imagini savuroase din arhiva TVR, reportaje despre sporturi populare în rândul tinerilor, rubrici de modă şi frumuseţe, muzică românească, arhitectură, agenda culturală, tradiţii româneşti de sezon cu Grigore Leşe, invitaţi îndrăgiţi de public se regăsesc în fiecare sâmbătă în emisiunea de la TVR 1 a Smarandei Vornicu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns