HomeDIGITALIndustria de PublicitateCampionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – ediţia a VII-a la Polus Center Cluj

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – ediţia a VII-a la Polus Center Cluj

Cluj-Napoca, 5 septembrie 2012 – Weekendul acesta la Polus Center va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber. Evenimentul ce se adresează atât bucătarilor profesionişti cât şi amatorilor va aduce anul acesta mega showului ”Masters of Flames – Hells Kitchen&Angels Lounge” unde se vor găti cca 2800 de litri de mâncare pentru publicul spectator.

În perioada 8 septembrie – 9 septembrie 2012, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ împreună cu Polus Center Cluj vor organiza Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber,Cupa Polus Center, Ediţia VII.

Ca şi la ediţiile precedente, organizatorii au invitat pe lângă specialiştii culinari din România şi maeştri bucătari recunoscuţi la nivel internaţional precum Chef Reuven Harel (Israel), preşedintele Leon Menahem (Israel – Israeli Chefs Association), Master Chef Spiros Dimitriou (Serbia), Akbar Umarov (Uzbekistan), Maestrul Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), sau profesor Constantinos Psindros (Cipru).

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezente şi echipele naţionale culinare din Coreea de Sud, echipa naţională a Croaţiei, cea a Macedoniei şi bineînţeles echipele olimpice româneşti care vor participa la Olimpiada Culinară Mondială de la Erfurt, Germania.

Punctul culminant a ediţiei de anul acesta va fi lansarea mega showului ”Masters of Flames – Hells Kitchen&Angels Lounge” unde se vor găti cca 2800 de litri de mâncare pentru publicul spectator. Mai multe echipe de bucătari vor prezenta diverse reţete gătite la cazan şi grătar în spirit ”diavolesc”, iar alte echipe vor prezenta preparate specifice „poveştilor din rai” şi anume un bufet compus din deserturi de bucătărie, deserturi de cofetărie ori patiserie, milk shake-uri, creme sau sorbeturi.

Programul Evenimentului:

Vineri, 7 septembrie 2012

18,00 – Festivitatea de deschidere a competiţiei

19,00 – Gastro Show cu: Rista Claudia (Banat), Chef Odeh Elhawa (Israel), Maestrul Cofetar Şipoş Dorel (Târgu Mureş)

20,15 – Degustare de vinuri

21,00 – Concert de jazz

22,00 – Dj, Music & Dance Party

Sâmbătă, 8 septembrie 2012

8,00 – Înscrierea concurenţilor

9,00 – Preluarea standurilor de către concurenţi

11,00 – Startul competiţiei de preparate culinare reci

11,30 – Jurizarea concurenţilor

13,00 – Mega Gastro Show „Hells Kitchen & Angels Lounge” partea 1 – Cazanele

14,30 – Încetarea competiţiei, deliberarea juriului

16,00 – Prezentare a Echipei Olimpice Regionale a României (Moldova) – Meniul pregătit pentru Olimpiada de la Erfurt (Germania – octombrie 2012)

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns