HomeALL MEDIANadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, in platou cu blondele lui Dan Negru

Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, in platou cu blondele lui Dan Negru

Trei mari campioni ai României vor fi alături de Dan Negru miercuri, 1 decembrie, în platoul emisiunii „Te pui cu blondele”: Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi! De ziua naţională, Dan Negru va reaminti telespectatorilor Antena 1 că există cel puţin trei motive pentru care ne putem mândri că suntem români.

Deşi s-au remarcat în domeniul sportiv, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi au acceptat provocarea de a demonstra că sportul nu a fost unica lor preocupare şi că de-a lungul timpului au acumulat un bagaj bogat de cunoştinţe generale. În momentul în care au intrat în platou, cei trei campioni au avut parte de o surpriză extraordinară din partea publicului care a început să aclame cu toată forţa „România” în semn de respect pentru celebrii sportivi.

În timpul filmărilor, campionii nu s-au ferit să răspundă întrebărilor picante ale curioaselor blonde şi chiar au povestit deschis despre diversele evenimente pe care le-au trăit.

Cu mult umor, Ilie a glumit pe seama Nadiei care povestea despre mâncarea tradiţională românească pe care o găteşte soţului şi anume sărmăluţe în frunze de viţă cu carne de curcan. În timpul răspunsului, Ilie a intervenit în spirit de glumă întrebând-o pe Nadia dacă pune şi ketchup, aluzie la stilul de viaţă american. Şirul de răspunsuri a continuat, fiecare dintre campioni arătându-se deschis provocărilor şi diverselor curiozităţi ale celor 50 de invitate.

În ceea ce priveşte concurenţa, blondele s-au pregătit temeinic pentru această zi specială în care vor apărea alături de cei trei campioni într-un decor deosebit, îmbrăcate în costume populare. În cazul în care acestea vor pierde competiţia, premiul va fi donat unui caz umanitar.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns