HomeTELEVIZIUNEGrila de programeCanalul de televiziune AXN Spin este disponibil in reteaua Romtelecom incepand cu 1 martie

Canalul de televiziune AXN Spin este disponibil in reteaua Romtelecom incepand cu 1 martie

spin_logoPe data de 1 martie canalul de televiziune AXN Spin, cel mai nou canal din portofoliul Sony Pictures Television Networks, este lansat in reteaua Romtelecom, una dintre principalele platforme digitale din Romania. Canalul va fi disponibil in toate pachetele de baza.

AXN Spin va fi cel de-al 5-lea canal din familia AXN disponibil in Romania, alaturi de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi si Animax. Canalul va fi lansat in format SD si se va adresa publicului tanar cu varste cuprinse intre 13 si 25 ani.

Din luna ianuarie 2012 AXN Spin este disponibil pe piata din Polonia iar Romania este cea de-a doua tara din Europa Centrala in care va fi distribuit.

AXN Spin este destinatia perfecta pentru adolescenti si tineri ce va difuza programe de divertisment pline de energie, aducand seriale de top din Statele Unite: Un varcolac adolescent, Victorie cu orice pret, Renegata, 90210, seriale anime cunoscute precum Naruto sau Dragonball Kai, muzica, filme si evenimente speciale.

“Lansarea AXN Spin in Romania a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an si suntem foarte bucurosi sa anuntam colaborarea cu Romtelecom in acest domeniu. Stiind ca publicul caruia se adreseaza canalul AXN Spin este pasionat de tehnologia telefoanelor mobile, de Internet si de comunitatile online, intelegem perfect cat de sofisticat este acesta. Suntem de asemenea convinsi ca AXN Spin va aduce o experienta TV total noua” a declarat John Rossiter, Director General SPT Networks pentru Europa Centrala.

„AXN Spin este cel mai nou canal de televiziune introdus in grila Romtelecom si distribuit in premiera la nivel national. Suntem interesati de diversificarea continutului astfel incat fiecare membru al unei familii sa poata beneficia de canalul TV potrivit intereselor sale. AXN Spin va aduce si mai multa savoare ofertei noastre pe segmentul TV, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns