HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCANCAN TV – Un show incendiar, cu și despre celebrități, vine ACASĂ

CANCAN TV – Un show incendiar, cu și despre celebrități, vine ACASĂ

In curand, CANCAN TV vine ACASA de luni pana joi, de la ora 22.00 cu exclusivitati, premiere din showbiz-ul romanesc si mondenitati la cote maxime.

Timp de doua ore si jumatate, in direct dintr-un platou amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea, telespectatorii vor fi prinsi in valtoarea celor mai discutate evenimente ale momentului. Cele mai ascunse secrete nu vor scapa de camerele paparazzilor de la Cancan Tv si cele mai picante amanunte din viata celebritatilor vor fi dezvaluite in premiera ACASA.

Telespectatorii ACASA vor avea acces la viata celebritatilor intr-un spectacol plin de culoare care combina senzationalul, informatia si emotia.

Astfel, de la ora 22.00, ACASA se ridica cortina spre lumea mondenitatilor. De luni pana joi, emisiunea Cancan TV dezvaluie in premiera cele mai interesente lucruri din viata vedetelor din Romania, iar de vineri pana duminica, tot de la ora 22.00, Cabral si Mircea Solcanu le garanteaza telespectatorilor seri de week-end pline de noutati din showbiz-ul romanesc la “Povestiri de noapte”.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns