HomeLIFE STYLECântăreaţa Andra a deschis primul magazin online dedicat fanilor săi! Iata ce vinde?

Cântăreaţa Andra a deschis primul magazin online dedicat fanilor săi! Iata ce vinde?

Andra, una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România a pregătit o surpriză fainilor săi: un magazin online.

 

AndraStore poate fi accesat de astăzi pe site-ul www.andramusic.ro/shop , iar admiratorii săi pot achiziționa tricouri si bluze în diverse culori și modele, cu imprimeuri creative inspirate de piesele artistei, precum și căciuli cu logo-ul ei

Artista a decis să lanseze acest proiect după ce a remarcat că fanii ei își confecționau singuri tricouri cu chipul ei sau cu texte ale melodiilor sale.

 

“La concertele mele, fanii îmi fac mereu surpriza de a apărea cu tricouri imprimate chiar de ei, cu o poză sau un vers al unei piese, așa că am vrut să fac această linie în mod special pentru ei, dar si pentru cei care caută un obiect vestimentar simpatic, de bună calitate pentru ei sau pentru a-l face cadou. <Inevitabil va fi bine> sau <Iubirea Schimbă Tot>, de exemplu, sunt mesaje optimiste care te pot face să zâmbești, fie când le poți chiar tu sau când le vezi pe tricoul unei persoane dragi. Eu, Cătalin și prietenii noștri deja purtăm astfel de tricouri și am stârnit reacții superbe, lumea ne întreabă de unde le avem și de unde își pot cumpăra unele la fel!”, a declarat Andra cu ocazia lansării magazinului.

 

Cât costă tricourile?

Tricourile se găsesc în mărimi de la XS la L și costă 89 de lei. Bluzele cu mânecă lungă au prețul de 159 lei, iar căciulile, de 59 lei. Tricourile și bluzele au în compoziție bumbac organic și toate produsele sunt fabricate în UE. Țesăturile și imprimeurile sunt de calitate înaltă și rezistă bine la spălari (conform etichetei) și la purtare. Ele pot fi comandate exclusiv online, exclusiv din magazinul oficial al artistei. Toate obiectele lansate în magazin astăzi sunt destinate adulților.

 

Andra este cel mai iubit artist din România, cu o carieră de aproape 17 ani în industria muzicală și cu 13 albume lansate până acum. În luna februarie 2017, Andra a susținut primul său spectacol la Sala Palatului, o superproducție muzicală, marcând și un record: trei zile consecutive cu casa închisă, prima oară când un artist vinde atât de multe bilete la spectacolul său de debut în această locație.

 

Foto Credit: ANDRA MUSIC

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns