HomeTELEVIZIUNECastingCaravana Masterchef are ultima oprire în Bucureşti! Unde vor avea loc preselecţiile?

Caravana Masterchef are ultima oprire în Bucureşti! Unde vor avea loc preselecţiile?

Pasionații de gastronomie au șansa de a prinde gustul competiției în ultima oprire a caravanei MasterChef, weekend-ul acesta, pe 30 și 31 iulie, la hotelul Ibis Gara de Nord din București!  

Până în acest moment, caravana a străbătut România, oprindu-se în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Echipa MasterChef a întâlnit sute de participanți entuziaști, cu preparate care au surprins plăcut prin gust, dar și prin aspect.

Concurenții MasterChef din sezoanele anterioare declară că și-au împlinit visul! Ca urmare a participării la cel mai urmărit cooking show, au reușit să-și transforme pasiunea, în profesie.

„După participarea la MasterChef, viața mea a luat o întorsatură nesperată! Cel mai tare mă bucură faptul că această postură mi-a dat mai multă încredere în mine, să pot reuși să fac în continuare ceea ce îmi place și să pot aduce un zâmbet persoanelor care încearcă preparatele mele. Așa că sfatul meu pentru cei care își doresc să ajungă în bucătăria MasterChef este simplu: gătiți, încercați, fiți curajoși! Și veți reuși!”, a declarat câștigătorul MasterChef din 2015, Andrei Voica.

Finalistii MasterChef

„MasterChef a scos la lumină o variantă mult mai bună a mea, cu fiecare probă, o variantă pe care nu o cunoșteam, puternică, dar foarte sensibilă în același timp, dispusă să risc orice ca să ajung până în finală. Am o întrebare pentru cei pasionați de gătit: îți dorești cu adevărat să ajungi chef? Dacă răspunsul este da, nu mai sta pe gânduri: gătește și hai la preselecții!”, a declarat Claudia Sima, ocupanta locului 3 al sezonului precedent MasterChef.

„Experiența MasterChef a reprezentat acel click pe care orice persoană îl așteaptă în viață sa. M-a facut să îmi reorganizez scara de valori și mi-a dat curajul de a-mi transforma pasiunea în job. Cea mai mare recompensă a experienței o reprezintă minunatele prietenii legate cu oameni ce vorbesc, respiră și trăiesc bucatărie! Bucătăria are o energie specială, fiind singurul domeniu în care, prin respect și sacrificiu, omul controlează cele patru elemente primordiale pentru a făuri fericire. Am ales să renunț la tot în favoarea bucătăriei și să încerc să fac oameni fericiți, pentru a primi la rândul meu bucurie și echilibru. Alege și tu, e simplu!”, a declarat Bogdan Alexandrescu, concurent al primului sezon MasterChef!

Dacă nu ai cum să ajungi la preselecții, nu-i nimic: mai ai o șansă! Pro TV a lansat o super provocare pentru cei pasionați de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Campania oferă celor pasionați de gătit șansa de a prinde gustul competiției direct de acasă! Dacă acceptă provocarea lansată de Răzvan Fodor, aceștia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.fiimasterchef.protv.ro și să descopere ingredientul surpriză din cutia misterelor. Ulterior, cei înscriși sunt provocați să gătească un preparat în care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile înscrise în concurs îi pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmărit cooking show: MasterChef!

Fii MasterChef, oriune ai fi!

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns