HomeTELEVIZIUNECastingCaravana “Romanii au talent” aduce show-ul la Bucuresti in acest weekend, la Palatul Copiilor

Caravana “Romanii au talent” aduce show-ul la Bucuresti in acest weekend, la Palatul Copiilor

Sambata, 16 noiembrie, si duminica, 17 noiembrie, “Romanii au talent” fac show la Palatul Copiilor din Bucuresti. Dupa ce a colindat tara in lung si in lat, caravana celei mai tari emisiuni din istoria divertismentului romanesc incheie seria de spectacole din acest sezon in capitala.

Concurentii care au fost selectati in urma preselectiilor din 3 noiembrie vor urca pe scena in fata juriului format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu. “Avem locuri clasa intai pentru semifinale”, i-au anuntat prezentatorii Smiley si Bartos pe aspirantii la marele titlu.

Talentele vor fi recompensate pe masura si in acest sezon: castigatorul va pleca acasa cu 120 000 de euro, iar romanul cu cel mai original talent va primi 10.000 de euro, premiul de originalitate pus la bataie pentru prima oara in istoria show-ului.

Bucurestiul a demonstrat si anii trecuti ca are o rezerva serioasa de talente, iar un exemplu concludent este trupa de dans “WhoGonStopUs”, care a facut senzatie in finala de anul trecut.

Show-urile “Romanii au talent” de la Palatul Copiilor de sambata si duminica vor incepe de la orele 12:00 si 19:00, iar intrarea este libera, asa ca bucurestenii sunt asteptati sa vada in direct cum se scrie istorie in entertainment-ul romanesc.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns