HomeTELEVIZIUNECastingNoutăţi în show-ul de la PRO TV: Anul acesta a pornit Caravana Vânătorii de talent

Noutăţi în show-ul de la PRO TV: Anul acesta a pornit Caravana Vânătorii de talent

Anul acesta, în premieră, caravana Vânătorii de talent a pornit în țară pentru a descoperi talentul în cele mai neașteptate forme, în cele mai neașteptate locuri!

De la sate mici și până la cele mai mari orașe din România, vânătorii de talent au pornit în căutarea talentului încă nedescoperit.

 

Echipa Românii au talent împreună cu Oana Tache au mers din ușă în ușă, au vorbit cu tineri, seniori, copii, primari, profesori, preoți, vânzători, totul pentru a-și atinge obiectivul: de a descoperi talentul autentic și de a-i aduce pe cei mai talentați români pe scena celui mai tare show de divertisment din România, în sezonul șapte Românii au talent!

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Caravana Vânătorii de talent a oprit în 12 orașe din țară și a fost urmărită pas cu pas de Știrile PRO TV, care au prezentat în direct de la fața locului fie persoane care își doresc să-și facă talentul cunoscut în fața întregii țări, fie foști concurenți Românii au talent, care se implică activ în descoperirea celor mai talentați români.
Și tu poți fi vânător de talent!

Dacă știi un român talentat, fii tu cel care scoate la lumină talentul autentic! Înscrie-l pe romaniiautalent.protv.ro și astfel ai posibilitatea să devii “Vânător de talent” și câștigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

ROMANII AU TAENT

ROMANII AU TAENT

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns