HomeALL MEDIACarcotasii au acordat bursele “Toni Tecuceanu” (galerie foto)

Carcotasii au acordat bursele “Toni Tecuceanu” (galerie foto)

In memoria colegului Toni Tecuceanu, Carcotasii de la Prima TV au anuntat ca, incepand din acest an, vor oferi bursa “Toni Tecuceanu”.

Numarul celor care s-au inscris in cursa pentru aceasta bursa a fost mare, insa nu toti indeplineau conditiile necesare. La castig au participat 50 de candidati, toti studenti in anul I la Facultatea de Actorie, veniti din toata tara.

Preselectia a avut loc joi, 7 mai, la Teatrul de Comedie. Tinerii au avut posibilitatea sa aleaga singuri ce vor sa interpreteze. Chiar daca unii dintre ei au ales improvizatia, iar altii monologul ori poezia, toti s-au dovedit a fi foarte talentati.

Actrita Maia Morgenstern, regizorul Florin Serban si carcotasii Serban Huidu, Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’, au fost placut impresionati de reprezentatiile tinerilor.

Desi initial era vorba de o singura bursa, membri juriului au decis sa aleaga doi castigatori, carora Carcotasii de la Prima TV le vor oferi lunar o suma de bani, pana la finalizarea studiilor.

“Ne dorim sa incurajam actul artistic si tinerii talentati. De foarte multe ori talentul ramane pe planul doi, in momentul in care nu ai bani nici sa treci strada. Nu este o suma foarte mare, nu ii angajam, dar sunt niste bani indestulatori pentru un student. Am vrut sa dam o singura bursa, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa acordam doua burse”, a concluzionat Serban Huidu.

Cum a decurs castigul, ce anume i-a impresionat pe jurati si cine sunt norocosii care au castigat cele doua burse “Toni Tecuceanu”, aflati urmarind “Cronica Carcotasilor”, miercuri, 12 mai, de la ora 19:30, numai la Prima TV.  

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns