HomeALL MEDIACarla Bruni in ipostaze compromitatoare

Carla Bruni in ipostaze compromitatoare

Doua fotografii care o prezinta pe Carla Bruni in ipostaze compromitatoare vor fi scoase in curand la licitatie. Este vorba de instantaneele realizate de fotograful Helmut Newton in perioada cand actuala sotie a presedintelui Frantei era model.

Carla Bruni, pe atunci in varsta de 25 de ani, apare intr-o fotografie usor aplecata peste un pian, cu rochia ridicata, iar in cealalta fumand o tigareta, purtand o pereche de bikini de culoare alba si un tricou alb, ridicat intr-o maniera provocatoare. Pozele au aparut in presa in plin iures cauzat de zvonurile aventurilor pe care le-ar avea ambii membri ai cuplului prezidential francez.

In urma cu doi ani, cuplul prezidential francez s-a confruntat cu o situatie jenanta asemanatoare, cand o fotografie nud a Carlei Bruni a fost scoasa la vanzare, la Londra, exact in perioada in care Carla Bruni si Nicolas Sarkozy efectuau o vizita de stat in Marea Britanie, la invitatia reginei Elizabeth a II-a si a printului Philip.

Acea fotografie a fost vanduta cu 91.750 de dolari, fiind achizitionata de un cumparator din New York, a carui identitate nu a fost dezvaluita.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns