HomeBREAKING NEWSCarla’s Dreams a vorbit despre fotografiile apărute în presa din Rusia! Cine e bărbatul din imagini?

Carla’s Dreams a vorbit despre fotografiile apărute în presa din Rusia! Cine e bărbatul din imagini?

Trupa Carla’s Dreams a vorbit despre fotografiile care au ajuns în presa din Rusia. Solistul Carla’s Dreams sugerează că bărbatul din pozele surprinse de ruși nu este solistul trupei, așa cum susține presa de la Moscova, informeaza Romania TV

 

„Fotografiile sunt calitative. E interesant, un pic ilegal, călduţ, dar totuşi pe alături. Noi vrem să transmitem foarte clar un mesaj: dacă totul a început cu You can’t catch me („Nu poţi să mă prinzi”), după asta s-a transformat în Catch me if you can („Prinde-mă dacă poţi”) şi acum trebuie să se transforme în You don’t need to do this („Nu trebuie să faci asta”)”, a explicat solistul Carla’s Dreams, potrivit Europa FM.

 

Trupa Carla’s Dreams a fost fotografiată în Rusia de către o publicaţie fără machiajul “colorat”. Fotografia a ajuns virala pe internet, în condiţiile în care până acum în România nu se cunoştea identitatea solistului şi nici a celorlalţi membri ai truperi.

CARLAS-DREAMS-ANDREI-TARUS-2 carlas dreams fata rusia

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns