HomeMAGAZINVIDEO Carla’s Dreams cucereste piata muzicala din Rusia si lanseaza o noua piesa

VIDEO Carla’s Dreams cucereste piata muzicala din Rusia si lanseaza o noua piesa

IN TOP: Carla’s Dreams cucereste piata internationala: primul turneu promo in Rusia; urmeaza Franta si concerte in Dubai; lanseaza piesa ‘Треугольники’ (Triunghiuri). 

 

Carla’s Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.

Piesa se numeste “Треугольники” (Triunghiuri ) si este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul in limba rusa la care lucreaza cei de la Carla’s Dreams.

 

Iata cum suna piesa in limba rusa

“Треугольники” este compusa de Carla’s Dreams si produsa de acestia cu Alex Cotoi.

 

Pentru acest videoclip, Carla’s Dreams a colaborat cu echipa cu care a facut si videoclipurile anterioare: Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP).

Pe langa albumul in rusa, Carla’s Dreams lucreaza deja la un nou album in limba romana. Foarte curand, vor lansa si noul single in limba romana.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.

 

Fanii din Rusia au cantat piesa Eroina live 

Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se afla in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

 

Foto Credit: Global Records

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns