HomeMAGAZINCARLA’S DREAMS: Ruşii au demascat identitatea solistului! Lansare, piesa nou, „Imperfect” (video)

CARLA’S DREAMS: Ruşii au demascat identitatea solistului! Lansare, piesa nou, „Imperfect” (video)

Trupa Carla’s Dreams a fost fotografiată în Rusia de către o publicaţie fără machiajul „colorat”. Fotografia a ajuns virala pe internet, în condiţiile în care până acum în România nu se cunoştea identitatea solistului şi nici a celorlalţi membri ai truperi. 

 

Oare asa arata membri trupei Carla’s Dreams? 

CARLAS-DREAMS-ANDREI-TARUS-2

 

Jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla’s Dreams. Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația, anunta Digi 24. 

În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

Săptămâna trecută, Carla’s Dreams s-a aflat într-un turneu în Rusia și a participat la mai multe emisiuni TV și la radio.
Potrivit interviurilor acordate în cei patru ani de la lansarea formației, solistul a spus că ei își ascund identitățile pentru a avea o viață normală în afara scenei.

carlas dreams fata rusia

 

Carla’s Dreams lanseaza astazi noul single “Imperfect”, compus si produs de baieti impreuna cu Alex Cotoi, lansat la casa de discuri Global Records. 

Carla’s Dreams – Imperfect (Official Video)

 

Videoclipului piesei “Imperfect” a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, echipa BR Films.

Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.

“Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.

 

Saptamana trecuta, Carla’s Dreams a lansat “Треугольники” (Triunghiuri), piesa ce va fi inclusa pe albumul in limba rusa la care lucreaza, compusa de ei si produsa impreuna cu Alex Cotoi.

Foto Credit: libertatea.ro

Video Credit: youtube.com

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns