HomeALL MEDIACarmen Harra a prezis că în 2012 nu va fi sfârşitul lumii! (galerie foto)

Carmen Harra a prezis că în 2012 nu va fi sfârşitul lumii! (galerie foto)

,, În 2012 nu va fi sfârşitul lumii, cum multă lume crede, ci pur şi simplu sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.” Aceasta este opinia celebrei Carmen Harra despre controversatul an 2012, prezentată într-un interviu pentru site-urile www.protv.ro şi www.happyhour.ro. Celebra prezicătoare de peste Ocean acordă în exclusivitate pentru aceste două site-uri o serie de interviuri despre subiecte actuale şi controversate. Astfel, www.protv.ro şi www.happyhour.ro aduc în fiecare zi, în exclusivitate pentru cititorii lor, cele mai recente preziceri ale lui Carmen Harra: cutremurele frecvente, „Apocalipsa” din 2012, criza mondială sau prezicerile referitoare la vedetele de la Hollywood sunt doar câteva dintre subiectele pe care celebrul parapsiholog le va aborda.

Conform consilierei de la Hollywood, anul 2012 nu va aduce sfârşitul lumii, ci doar începutul unei alte ere pentru omenire. ,, În univers există o anumită aliniere a planetelor, care planete se vor alinia perfect în 2012. Şi asta pentru că în 2012 nu va fi sfârşitul lumii, cum multă lume crede, ci pur şi simplu sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.”

Ce va urmă după aceasta? ,,În această era de aur, războiul nu va mai exista, pentru că ne vom mută, practic, într-un alt univers, vom beneficia de o altă înţelegere a lumii în care trăim şi ne vom ghida după un alt sistem de valori! Sistemul bancar, sistemul medical, totul se va schimba! Dar lumea care va veni, va fi mult mai stabilă, mai normală, mai corecta”, crede Harra.
Cât despre cutremurele atât de frecvente care au zguduit lumea în ultimul an, Carmen Harra crede că România nu va fi nici ea ferită. ,,Acum vă spun clar că în 2010 va fi un cutremur şi în România! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decât cel din 1977, deşi nu vor fi mai mulţi morţi şi răniţi că atunci, de asta vă asigur. Asta este partea bună a lucrurilor: că, deşi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de mulţi morţi şi răniţi.

” Mai mult, Harra crede că anul acesta, în lume, un cutremur se va produce în fiecare săptămâna. ,, În 2010, (…) cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade în locuri în care niciodată nu au fost tornade. Putem să vorbim despre asta, însă nu putem să schimbăm nimic în ceea ce priveşte cursul firesc al lucrurilor. Şi asta pentru că noi, oamenii, trebuie să ajungem la concluzia că am făcut prea mult rău unii faţă de alţii, că ne-am rănit unii pe alţii! Omenirea trebuie să dea atenţie semnelor!”, a mai spus Harra.
Mai multe detalii despre aceste subiecte internauţii pot afla în fiecare zi accesând site-urile www.protv.ro şi www.happyhour.ro, unde vor găsi interviuri acordate de femeia care a prezis atentatele de la 11 septembrie 2001. Mai mult, Carmen Harra a promis că va discuta, pe larg, toate aceste teme, dar şi multe altele, la revenirea să în România, în cadrul emisiunii Happy Hour”. Harra se va întoarce în ţară la sfasitul acestei luni pentru a organiza un workshop de zile mari, în cadrul căruia va răspunde la numeroase întrebări şi va dezbate multe teme arzătoare.

Site-ul www.carmenharra.ro pune la dispoziţie toate detaliile despre modalitatea de participare la acest workshop.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments

Lasă un răspuns