Connect with us

ALL MEDIA

Carmen Harra a prezis că în 2012 nu va fi sfârşitul lumii! (galerie foto)

Published

on

 

,, În 2012 nu va fi sfârşitul lumii, cum multă lume crede, ci pur şi simplu sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.” Aceasta este opinia celebrei Carmen Harra despre controversatul an 2012, prezentată într-un interviu pentru site-urile www.protv.ro şi www.happyhour.ro. Celebra prezicătoare de peste Ocean acordă în exclusivitate pentru aceste două site-uri o serie de interviuri despre subiecte actuale şi controversate. Astfel, www.protv.ro şi www.happyhour.ro aduc în fiecare zi, în exclusivitate pentru cititorii lor, cele mai recente preziceri ale lui Carmen Harra: cutremurele frecvente, „Apocalipsa” din 2012, criza mondială sau prezicerile referitoare la vedetele de la Hollywood sunt doar câteva dintre subiectele pe care celebrul parapsiholog le va aborda.

Conform consilierei de la Hollywood, anul 2012 nu va aduce sfârşitul lumii, ci doar începutul unei alte ere pentru omenire. ,, În univers există o anumită aliniere a planetelor, care planete se vor alinia perfect în 2012. Şi asta pentru că în 2012 nu va fi sfârşitul lumii, cum multă lume crede, ci pur şi simplu sfârşitul unei ere de peste 5.000 de ani.”

Ce va urmă după aceasta? ,,În această era de aur, războiul nu va mai exista, pentru că ne vom mută, practic, într-un alt univers, vom beneficia de o altă înţelegere a lumii în care trăim şi ne vom ghida după un alt sistem de valori! Sistemul bancar, sistemul medical, totul se va schimba! Dar lumea care va veni, va fi mult mai stabilă, mai normală, mai corecta”, crede Harra.
Cât despre cutremurele atât de frecvente care au zguduit lumea în ultimul an, Carmen Harra crede că România nu va fi nici ea ferită. ,,Acum vă spun clar că în 2010 va fi un cutremur şi în România! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decât cel din 1977, deşi nu vor fi mai mulţi morţi şi răniţi că atunci, de asta vă asigur. Asta este partea bună a lucrurilor: că, deşi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de mulţi morţi şi răniţi.

” Mai mult, Harra crede că anul acesta, în lume, un cutremur se va produce în fiecare săptămâna. ,, În 2010, (…) cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade în locuri în care niciodată nu au fost tornade. Putem să vorbim despre asta, însă nu putem să schimbăm nimic în ceea ce priveşte cursul firesc al lucrurilor. Şi asta pentru că noi, oamenii, trebuie să ajungem la concluzia că am făcut prea mult rău unii faţă de alţii, că ne-am rănit unii pe alţii! Omenirea trebuie să dea atenţie semnelor!”, a mai spus Harra.
Mai multe detalii despre aceste subiecte internauţii pot afla în fiecare zi accesând site-urile www.protv.ro şi www.happyhour.ro, unde vor găsi interviuri acordate de femeia care a prezis atentatele de la 11 septembrie 2001. Mai mult, Carmen Harra a promis că va discuta, pe larg, toate aceste teme, dar şi multe altele, la revenirea să în România, în cadrul emisiunii Happy Hour”. Harra se va întoarce în ţară la sfasitul acestei luni pentru a organiza un workshop de zile mari, în cadrul căruia va răspunde la numeroase întrebări şi va dezbate multe teme arzătoare.

Site-ul www.carmenharra.ro pune la dispoziţie toate detaliile despre modalitatea de participare la acest workshop.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending