HomeLIFE STYLECarmen Harra: „Marele cutremur vine în România mai spre toamnă” (video)

Carmen Harra: „Marele cutremur vine în România mai spre toamnă” (video)

E anul prezicatorilor. Cel putin asa observ de ceva vreme cand pe diverse canale media apar indivizi cu bube-n frunte care baga spaima in „popor” cu sfarsitul lumii, cutremure, inundatii etc. Cunoscuta vizionară Carmen Harra a declarat, în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la PRO TV, că marele cutremur pe care l-a prezis pentru acest an în România va avea loc cel mai probabil în toamnă.

„Cutremurele vor continua în acest an. Va fi şi în România dar nu imediat. Va mai fi o înşiruire de cutremure în lume până la acesta. Nu-l simt imediat ci mai mult spre toamnă”, a declarat Harra, care a povestit că la cutremurul din 1977 a ieşit din clădirea în care locuia, cu cinci minute înainte de seism pentru că a simţit ceea ce avea să se întâmple.

Referitor la vulcanul din Islanda:

Harra a explicat, de asemenea, care vor fi schimbările ce vor apărea în viaţa oamenilor începând cu anul 2012, an despre care există din în ce mai multe teorii apocaliptice. „2012 este începutul unei ere şi sfârşitul alteia care durează de 5.000 de ani. Se termină un an cosmic care are 26.000 de ani pe Pământ. Începe o eră numită „Era de Aur” în care noi nu putem avansa aşa cum suntem acum, la acest nivel mental. Vor fi şi oameni care nu vor vrea să treacă în noua eră, cei care vor rămâne la convingerea că banii şi conturile bancare pot conduce lumea, cei răi, cei egoişti.

Va trebui să fim mai buni, să ne dăm seama că trăim într-o unitate. Suntem toţi împreună. Lumea construită în mii de ani se termină, sistemele noastre se termină. De exemplu, suferinţa, sistemul bancar, moartea. După 2012 se va trece într-o eră de tranziţie până în 2033. În această eră descoperirile medicale vor fi incredibile. Boli ca şi cancerul sau afecţiuni ale sistemului imunitar se vor trata la nivel celular, nu vor mai exista. Vom trăi mulţi ani în viitor”, a declarat Carmen Harra, la „Happy Hour”.

EXISTA VIATA DUPA 2012?


Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Doamna Muresan zisa Harra care nu i-a mai placut aici in tara de bastina si aplecat stim noi cum si in ce conditii a plecat si de ce …..face parte din categoria acelor parveniti autotstiutori ce s-au facut slugi la straini si acum vin la noi si ne vand zeci de prostii cu tona crezand ca poporul asta e analfabet si necalificat…..Doamna in cauza in afara de faptul ca da vorbe este si inconstienta si daca ii faci un inventar nu stie nimic sa faca concret, meserie ioc, si se numara printre miile de neadaptati cu capul mare care au emigrat crezand ca in America sunt cainii cu colaci in coada si curge lapte si miere…… Margareta Paslaru este cel mai concret caz…..macar asta avea un statut aici….si care bineinteles tot la patria muma s-au intors….. dar au plecat tinere frumoase si s-au intors batrane si urate…..Astea de la de Muresam zisa Harra sunt niste entitati care si-au sacrificat viata , condamnanadu-se sa traiasca printre straini, ca straini……….vesnica lor pomenire……

Lasă un răspuns