HomeTELEVIZIUNECarmen Tanase si Bebe Cotimanis revin la Acasa TV, in telenovela „O noua viata”

Carmen Tanase si Bebe Cotimanis revin la Acasa TV, in telenovela „O noua viata”

Pe Carmen Tanase si Bebe Cotimanis, doi prieteni foarte buni, pe care ii leaga multe amintiri, ii readuce din nou impreuna pe micul ecran prima telenovela muzicala romaneasca “O noua viata”!

Dupa ce au jucat impreuna in “Lacrimi de iubire”, unde au format un cuplu efervescent si carismatic, Carmen Tanase si Bebe Cotimanis traiesc din nou o poveste de dragoste plina de surprize in telenovela muzicala care va avea premiera in curand, pe Acasa TV.

Cei doi actori marturisesc ca intotdeauna au colaborat exceptional, iar reintalnirea de pe platourile de filmare de la “O noua viata” le-a adus bucurie si emotie:

“Bebe este un actor disciplinat, isi face temele acasa si mi le face si mie din cand in cand J. In afara de faptul ca este fermecator este si foarte rabdator, iar cu mine nu este usor”, marturiseste Carmen Tanase.

“Este o intalnire pe care mi-am dorit-o si mi-o doresc intotdeauna. Carmen este una dintre cele mai mari actrite cu care am jucat”, subliniaza Bebe Cotimanis.

Despre Mara, personajul pe care il interpreteaza Carmen Tanase, se poate spune ca renaste din cenusa. Este o mama care le da curaj copiilor ei sa isi asume decizii importante, o femeie care e hotarata sa isi refaca viata sentimentala. Totdata, vrea sa demonstreze ca si pe plan profesional poate fi eficienta si isi lanseaza propria afacere:

“Mara nu este scutita de probleme nici acum, cum nici viata nu ne scuteste de probleme, dar face fata. Nu asteapta sa-i rezolve altii problemele, pentru ca nici nu prea mai are cine sa i le rezolve. Insa ea hotaraste ca e timpul sa lase necazurile deoparte si sa inceapa o viata mai activa pentru a-i ajuta pe copii. Face apel la experienta ei de viata ca orice mama, ii indruma, insa le lasa lor alegerea finala. Se intampla si un episod mai romantic in viata ei, ceea ce ii da un nou impuls, o surpriza speram placuta pentru cei care privesc”.

Pe Bebe Cotimanis telespectatorii il vor revedea in rolul lui Traian. Pentru a-i indeplini o ultima dorinta fiicei sale, aceea de a-i cunoaste pe membrii LaLa Band, el a fost capabil sa-i sechestreze pe tineri, ceea ce l-a costat libertatea:

“Este un personaj puternic si slab, dur si sensibil totodata, un personaj care trece prin evenimente greu de banuit a fi posibile in viata unui singur om. Isi intalneste dragostea tarziu si ii este in teama in fiecare moment sa nu o piarda”.

In urma disparitiei fiicei sale, Traian a trait o mare drama, ceea ce l-a schimbat enorm. E dornic sa ajute pe toata lumea si vrea sa devina un sprijin pentru copiii cu dezabilitati si fara posibilitati, in numele fetitei lui si de aceea infiinteaza fundatia LaLa Nation.

“Incearca sa le reorganizeze viata si cariera pentru ca sunt la varsta cand toate lucrurile intalnite in cale au un semn de intrebare. Traiesc ceea ce toti adolescentii stiu, frumusetea periculoasa a tineretii. Cu siguranta va fi o telenovela extrem de urmarita, o telenovela de succes”, spune Bebe Cotimanis.

Radar de media a mai scris despre ” O noua viata” aici.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns