HomeLIFE STYLECasa de discuri „JHaps Records” lanseaza piesa „Party machines”

Casa de discuri „JHaps Records” lanseaza piesa „Party machines”

DJ Take si Adena s-au unit ca si proiect muzical in cadrul casei de discuri „JHaps Records” si au lansat primul lor single intitulat „Party machines”. Avand un mesaj pozitiv si ritm numai bun pentru cluburi, piesa se doreste a fi de referinta in viitoarele topuri de specialitate.

Adena are deja piese scrise de Connect-R, Chrys Mayer si Laurentiu Duta. „Miracle of love”, „S.O.S.” si „Milkshake” feat. Dony sunt single-urile prin care aceasta s-a facut remarcata in tara, insa colaborarea sa cu Luis Lopez, la piesa „Lay me down”, care a beneficiat si de un videoclip, a facut-o pe tanara artista sa cunoasca succesul in tarile hispanice si nu numai.

La randul sau, Dj Take este un dj/compozitor cunoscut din tara si a colaborat delungul anilor cu Mister Z (Lucky Man Project), Alin Vaduva,London 32, si multi altii. A lansat piese precum „It’s gonna be all right” cu Alexandra Shine, „Put your hands up” cu Tony Ray (avand hitul Chica loca), „Feel” cu Chriss-t, acelasi ce a avut hitul „I miss you ” cu LLP si John Puzzle. Dj Take a mai produs muzica si sub numele de proiect Vibe Drops, unde ne putem aminti de piesa „Supernatural” produsa in colaborare Mister Z (Lucky Man Project), unde ca si voce il regasim pe Alin Vaduva.

Piesa a fost produsa in studiourile casei de discuri „JHaps Records”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns