HomeALL MEDIACastiga o plimbare prin Europa cu RFI

Castiga o plimbare prin Europa cu RFI

O plimbare pe strazile Orasului de aur – Praga, impozantul Castel din Bratislava, Catedrala Sfantul Stefan din Viena, Palatul Regal din Budapesta si cel mai frumos traseu al Dunarii prin defileul Wachau.

Tot ce ai de facut pentru a te bucura de toate acestea este sa postezi pe site-ul www.rfi.ro, in perioada 24 martie 20 aprilie, o fotografie sau linkul catre un video pe care l-ai filmat intr-unul dintre orasele ce fac parte din turul Capitalelor Imperiale (Budapesta, Bratislava, Praga si Viena).
Daca nu ai vizitat niciunul dintre aceste orase, ne poti lasa cateva randuri in care sa ne scrii ce oras iti doresti cel mai mult sa vezi si de ce.
In fiecare zi de concurs se vor alege doua dintre materialele postate, urmand ca la final, marele castigator sa fie desemnat prin tragere la sorti din cele 40 de postari selectionate. Castigatorul concursului va fi anuntat vineri, 23 aprilie. Regulamentul concursului se gaseste la adresa www.rfi.ro

Fiecare material incarcat pe www.rfi.ro te aduce mai aproape de maretia Capitalelor Imperiale!

Turul Capitalelor Imperiale se va desfasura pe parcursul a opt zile (5 12 mai) si include vizitarea oraselor Budapesta, Bratislava, Praga si Viena.

RFI Romania este filiala postului public francez Radio France Internationale, radio de actualitati 24h/24h, care emite la Bucuresti din 1992.
Formatul RFI Romania este unul generalist, cu transe importante consacrate actualitatii. Punctul forte il reprezinta trei duplexuri BucurestiParis, emisiuni de informatie interna si internationala, realizate de redactiile din cele doua orase si de corespondentii RFI din lumea intreaga.

RFI Romania poate fi ascultat pe frecventele proprii in Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.
RFI Romania – mergem dincolo de aparente.

Concursul se desfasoara pe postul de radio RFI Romania in intervalul orar 7h00 – 18h00, de luni pina vineri si pe internet la www.rfi.ro. Pentru a participa la concurs trebuie sa postati pe site in sectiunea “Participa si tu” o fotografie, un link video sau un text in care să descrieti un loc sau un eveniment care v-a impresionat din oraşele ce fac parte din turul Capitalelor Imperiale (Budapesta, Bratislava, Praga şi Viena). Daca nu ati mai fost in orasele mentionate, este suficient un text in care sa ne scrieti ce oras va doriti cel mai mult sa-l vedeti si de ce.

Pot fi postate maxim 3 fotografii odata, iar dimensiunea fiecarei poze sa nu fie mai mare de 3 Mb.

Pentru video, trebuie mai intii sa uploadati acel video pe o platforma publica (gen youtube sau dailymotion) si sa treceti in formularul de participare linkul unde este postat.

Materialele foto si/sau video trebuie sa va apartina (poze sau video aflate in proprietatea dumneavoastra).

În fiecare zi de concurs se vor alege două dintre materialele postate, iar cei care le-au postat vor fi desemnati finalisti pentru tragerea la sorti finala. Finalistii vor fi anunati pe site si vor fi invitati sa-si sustina in direct la RFI Romania materialele postate. La final, dintre cei 40 de finalisti, va fi desemnat prin tragere la sorţi marele câştigător (in programul “Zebra”). Va exista un singur cistigator al excursiei.

Fiecare material postat te aduce mai aproape de mareţia Capitalelor Imperiale!

Premiu

Castigatorul concursului primeste un premiu care consta intr-o excursie de 8 zile, pentru doua persoane, dupa cum urmeaza:

Ziua 1:  Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu–Sebes (preluarea pasagerilor din Cluj, Alba)–Deva–Arad–Timisoara–Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 2:  Budapesta – Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava–Brno–Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel 3* Praga.

Ziua 3:  Praga
Mic dejun. Tur de oras pietonal: Hradcany, Castelul din Praga, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Turul pietonal continua in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Seara, optional, cina cu program folcloric si muzica traditionala. Tarif: ~35 euro/persoana, minim 25 de platitori. Cazare Hotel 3*Praga.

Ziua 4: Praga sau optional excursie la Karlovy Vary
Mic dejun. Optional, excursie la Karlovy Vary – cea mai renumita statiune balneo climaterica din Europa si perla statiunilor din Cehia. Tarif: 35 euro/persoana, minim 25 platitori. Include: transport autocar dus-intors, insotitor de grup). Seara, optional croaziera cu cina pe raul Vltava. Tarif: 30 euro/persoana, transfer inclus hotel – port – hotel. Cazare Hotel 3* Praga.

Ziua 5:  Praga – Viena
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in cursul dupa amiezii la Viena. Tur de oras Viena, panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez, Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg (fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi), Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional, cina traditionala vieneza in celebrul cartier GRINZING. (25 euro/persoana, transfer inclus hotel-restaurant-hotel). Cazare hotel 3* Viena.

Ziua 6:  Viena – Melk – Defileul Dunarii Wachau
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrun cu ghid local de limba romana (biletul de intrare la palat se achita la fata locului). Dupa amiaza, optional, excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii Wachau. Abatia Melk impresioneaza prin maretia si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Puteti admira castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 35 euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, biletul de intrare la Melk si ghid local la Melk. Cazare hotel 3* Viena.

Ziua 7:  Viena – Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Tur de oras Budapesta: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal si Palatul Parlamentului. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare. Tarif: 30 euro/persoana. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 8:  Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Excursia include transportul, cazarea si micul dejun pentru doua persoane. Tot ce a fost prezentat optional va fi achitat de catre cistigator, in cazul in care doreste acest lucru.

Plecarea va fi in data de 5 mai, iar sosirea pe 12 mai.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns