HomeALL MEDIACastigatoarele care pleaca la MTV EMA au promis ca se vor intoarce de la Frankfurt cu magneti pentru echipa Pro FM si MTV (galerie foto)

Castigatoarele care pleaca la MTV EMA au promis ca se vor intoarce de la Frankfurt cu magneti pentru echipa Pro FM si MTV (galerie foto)

Fetele vesele care au castigat concursul Pro FM si MTV si-au pregatit valizele si duminica vor fi la Frankfurt, la premiile MTV EMA 2012, prezentate in acest an de Heidi Klum.

MTV Romania va avea un program special incepand cu ora 20:00, cand Oana Tache va prezenta, impreuna cu trupa VUNK, castigatoarea categoriei Best Romanian Act, “Warm Up EMA 2012”, care precede sosirea artistilor internationali pe covorul rosu, de la ora 21:00 la “Red Carpet MTV EMA”. Marele show va fi transmis live de la ora 22:00, iar Alina, impreuna cu prietenele ei, se va afla chiar in mijlocul uneia dintre cele mai importante decernari de premii din industria muzicala. Inainte de a pleca, fetele i-au facut o vizita DJ-ului Pro FM, Marius Onuc, in studioul de sticla din AFI Palace Cotroceni.

Cu bagajele pregatite, bucuroase ca vor asista pentru prima data la un eveniment muzical de o asemenea amploare unde au ocazia sa ii vada si pe preferatii lor, Alicia Keys, No Doubt, The Killers si Rita Ora ele au povestit in direct la ProFM cum a castigat Alina si a trecut cu brio de toate intrebarile puse de GreeG si Onuc finalistilor. Ea si-a adunat 3 prietene, pe Rodica, Ana si Veronica si urmeaza sa cucereasca Frankfurtul.

« Am inceput sa ne facem bagajele si sa ne alegem tinutele chiar din seara cand am castigat Acum, pe fina,l am mai pus doar accesoriile”, spune Alina.

Desi nu au mult timp la dispozitie, fetele au planuri mari. Sa viziteze orasul, cu harta in mana, sa faca o plimbare cu vaporasul, sa guste din bucataria locala, bea bere nemteasca si bineinteles sa mearga si la cumparaturi, promitand ca se vor intoarce cu multi magneti de frigider pentru toata echipa MTV si Pro FM. Inainte de a parasi centrul comercial, Marius le-a insotit pe fete si la celebrul premiu oferit ascultatorilor Pro FM Nissan Juke “Ministry of Sound”, editie limitata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns