HomeMAGAZINEurovisionCâstigatorii EMA 2009 reprezintă Turcia la Eurovision 2010 (video)

Câstigatorii EMA 2009 reprezintă Turcia la Eurovision 2010 (video)

Trupa MaNga reprezintă Turcia la Eurovision 2010 cu piesa ,,We could be the same”. Formaţia a intrat în atenţia publicului European după ce a câştigat European Music Awards 2009 în faţa unor nume mult mai cunoscute precum Inna, Helena Paparizou, Dima Bilan, Pixie Lott şi Agnes.

Piesa se înscrie în tiparul muzicii rock cu accente comerciale şi cu puţine influenţe orientare, însă versurile nu par originale deloc.
Deşi nu sunt adeptul muzicii rock, în multitudinea de balade de anul acesta Turcia pare ceva diferit şi, având în vedere şi Diaspora mare, sunt sigur că se vor califica în Finală unde vor termina în TOP 5.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Top 5 zici? „Maneaua” nu este rea deloc, baiatu’ le zice binisor din gura (macar ca versurile cam seamana cu cele ale grecilor, de anul trecut), „teroristii” aia din videoclip, desi cam tepeni, creaza un pic de atmosfera, si cum turcii, „cata frunza, cata iarba”, au impanzit demult Europa, eu ma tem ca vor fi intradevar in TOP5, dar pe locul 1. Sa vezi dracie ca iar ne bat astia. :D:D:D

Lasă un răspuns