HomeLIFE STYLEGALA LAUREATILOR LA CERBUL DE AUR 2008 ! Cerbul de bronz – Tony Poptamas ; Cerbul de argint – Biondo; Cerbul de aur – Razvan Krivach;

GALA LAUREATILOR LA CERBUL DE AUR 2008 ! Cerbul de bronz – Tony Poptamas ; Cerbul de argint – Biondo; Cerbul de aur – Razvan Krivach;

Premiile Cerbului de Aur 2008 – editie aniversara 40 de ani ! Piata Sfatului – Brasov- Romania !

Locul I – Cerbul de Aur – Răzvan Krivach, România – „Too Much Love Will Kill You”

Locul II – Cerbul de argint – Biondo, Suedia – „Shine”

Locul III – Cerbul de bronz – Tony Poptămaş & Desperado, România – „The Universe”

Premiul special al juriului – 3Nity, Franţa – „Say Something”

Premiul de popularitate – Annamari Dancs, România – „Burnin”

Cerbul de Aur 2008 a rămas acasă. Răzvan Krivach a impresionat juriul festivalului prin originalitate. Pe locul doi, băietii din Suedia, Biondo, iar pe trei, românii Tony PopTămaş cu Desperado şi Alexandra Ungureanu.

Premiul juriului va pleca în Franţa cu tripleţii Trinity, iar publicul a desemnat-o câştigătoare pe Anamari Dancs.La primirea trofeului Răzvan Krivach a spus: „Vreau în primul rând să le mulţumesc colegilor mei, nu doar celor şase care se află acum pe scenă cu mine, ci şi celorlalţi care formează echipa mea. Asta pentru că toţi au câştigat în seara aceasta, şi nu doar numele Răzvan Krivach”.

VIDEO TVR 1: Gala Decernarii Premiilor Cerbul de aur 2008

Sursa: www.tvr.ro , www.cerbuldeaur.ro ; Dorin Damaskin H, 8 septembrie 2008

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns