HomeMAGAZINFilmCastigatorii premiilor Oscar 2010 vin la “Lumea Pro Cinema”

Castigatorii premiilor Oscar 2010 vin la “Lumea Pro Cinema”

In editia de duminica, 14 martie, a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:00, telespectatorii se vor putea intilni cu “premiantii” de la Oscar. Cea de-a 82-a gala a Premiilor Oscar a reprezentat un triumf absolut pentru  drama de razboi „The Hurt Locker – Echipa de foc”.

Pelicula a primit 6 statuete, in frunte cu Oscarul pentru cel mai bun film.  Mai mult, Kathryn Bigelow a intrat in istorie ca prima femeie premiata cu Oscarul pentru regie.

Pentru Sandra Bullock Oscarul de anul acesta a fost “punct ochit, punct lovit” – pentru prima data nominalizata, Bullock a reusit sa cistige premiul pentru “cea mai buna actrita in rol principal. A reusit insa si performanta de a obtine Zmeura de Aur, cu doar o zi inainte, pentru rolul din “All about Steve”.

Telespectatorii Pro Cinema ii mai pot vedea pe Jeff Bridges, Mo’Nique si Chritopher Waltz intr-unul dintre cele mai importante momente ale carierei lor si pot urmari discursurile lor de acceptare a premiilor.

Noul film al regizorului Tim Burton, “Alice in Tara Minunilor”, i-a cucerit deja pe cinefili. Fantezia 3D a reusit sa stringa 210 milioane de dolari in prima saptamina in care a rulat in cinematografe. Filmul este a saptea colaborare dintre regizorul Tim Burton si actorul sau preferat, Johnny Depp.

Depp, care poate fi cu greu recunoscut sub infatisarea Palarierului nebun, spune ca scenariul i-a creat ceva probleme si asta pentru ca uneori, nu isi prea intelegea replicile… Ce altceva s-a mai intimplat la filmarile pentru “Alice in Tara Minunilor” telespectatorii Pro Cinema pot afla chiar de la Johnny Depp si de la Tim Burton, in editia din 14 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”. .

Tot atunci, Robert Pattinson ii va introduce pe telespectatori in culisele peliculei “Remember me”, iar Colin Farrell va povesti despre drama fantastica “Ondine”, la filmarile careia si-a intilnit marea dragoste, pe Alicia Bachelda, cu care acum are si un copil.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns