HomeLIFE STYLECastigatorul locului III la Cerbul de Aur din 2008, Tony Poptamas si-a schimbat numele de artist in Tony Tomas

Castigatorul locului III la Cerbul de Aur din 2008, Tony Poptamas si-a schimbat numele de artist in Tony Tomas

Incepand cu data de 16 octombrie 2008, Tony Poptamas si-a schimbat numele de artist in Tony Tomas. Dupa succesul avut la Cerbul de Aur anul acesta, Tony a semnat contractul de Management Exclusiv cu firma SENS PRODUCTION, cu sediul in Bucuresti.

In urma semnarii contractului cu Tony Tomas, Sens Production a conceput o strategie de imagine si comunicare in vederea relansarii artistului pe piata romaneasca. In cadrul strategiei de promovare s-a inscris decizia schimbarii numelui artistului, precum si formarea unei trupe proprii. In perioada urmatoare urmeaza de asemenea o schimbarea de look a artisitului. In vederea acestei schimbari firma SENS PRODUCTION este in discutii cu stilisti de renume.

Tony a obtinut locul I la Finala selectiei nationale pentru a reprezenta Romania in concursul International « Cerbul de Aur », alaturi de formatia Desperado, cu piesele « Ai Sa Stii » feat. Alexandra Ungureanu si « The Universe ». Piesa « The Universe », interpretata in finala concursului, pe 6 septembrie, alaturi de trupa Desperado, i-a adus artistului Cerbul de Bronz.
Colaborarea lui Tony cu Desperado a reprezentat pentru el o perioada importanta in cariera sa artistica. Desperado vor ramane in continuare cei mai buni prieteni ai lui. Acest nou pas in cariera nu ar fi fost posibil fara contributia trupei Desperado.
Tony Tomas este incantat de noua colaborare cu firma SENS PRODUCTION: « Am primit aceasta propunere cu mare bucurie. Desi sunt plecat de atat timp in Norvegia, pentru mine acasa inseamna aici, iar experienta de la Cerbul de Aur m-a facut sa inteleg acest lucru pe deplin. Nicaieri nu am mai gasit caldura publicului de la Brasov. A fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea. Doresc sa multumesc pentru aceasta prietenilor mei buni, trupa Desperado », declara artistul. « Colaborarea mea cu Sens Production presupune anumite schimbari, prima fiind cea a numelui de scena; mai urmeaza si altele, dar va las pe voi sa le descoperiti cand va veni momentul » adauga Tony.

Tony Tomas locuieste in Norvegia din 1999. Tony lucreaza in prezent la al doilea album, la care va semna muzica si versurile.
In luna noiembrie a acestui an, artistul va reveni in Romania pentru a sustine un turneu de promovare a albumului sau « Cross The Line », avand deja in pregatire un nou album pentru anul 2009.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns