HomeALL MEDIACat cer artistii sa apara in emisiunea Adrianei Bahmuteanu!

Cat cer artistii sa apara in emisiunea Adrianei Bahmuteanu!

Satula de pretentiile exagerate ale artistilor de la noi, Adriana Bahmuteanu marturiseste ca a fost nevoita sa intrerupa colaborarea cu multi dintre ei.

Chiar daca este perioada de criza, artistii romani nu renunta deloc la tarifele mari pe care le solicita atunci cand sunt invitati la o emisiune.Adriana Bahmuteanu, prezentatoarea emisiunii La Sueta cu Bahmu’, de pe Kanal D, sustine ca s-a simtit nevoita sa intrerupa colaborarea cu cativa dintre artisti pentru ca nu are bani sa ii plateasca.

„Maruta le plateste si avionul, daca e nevoie. Noi avem o emisiune mica, fara buget, dar care face audienta. Ei nu inteleg ca nu avem bani sa-i platim, asa ca ne refuza. O data, de două ori, a treia oara nici macar nu-i mai sunam”, declara, suparata, Bahmu.

Cel mai pretentios dintre cantareti este Adrian Enache, care solicita chiar si 1.500 de euro pentru o emisiune, urmat de Monica Columbeanu, cu 700 de euro.

„Nu sunt ahtiat dupa bani , dar i-am invatat pe producatori sa plateasca artistii pentru munca lor. In general, cer 1.500 de euro, dar sunt ocazii cand merg si pentru mai putin.Un post mi-a oferit 10.000 de euro, insa am refuzat, pentru ca ar fi trebuit sa vorbesc despre mine si despre familia mea, iar eu nu fac asta. Modelul meu de negociere e Frank Sinatra, care într-o zi cerea pentru un concert o suma imensa, alteori prefera sa cante in acelasi loc gratis”, povesteste Adrian Enache.

Cu toate ca nu mai este un artist la mare cautare, Adrian Enache este extem de pretentios la bani

In randul artistilor fitosi se numara si „Madonna Romaniei”, Loredana Groza, care doreste 600 de euro, dar si Delia Matache solicita 500 de euro, suma ce include si interpretarea in regim playback.

„M-am saturat de fitele lor. Sunt de o nesimtire grasa. Imi amintesc de un impresar care m-a sunat sa-l ajut sa-si recupereze gratis masina parcata neregulamentar, iar acum nici macar nu-mi mai raspunde la telefon”, a încheiat Adriana.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns