HomeALL MEDIACatalin Botezatu a fost eliminat de la „Dansez pentru tine”

Catalin Botezatu a fost eliminat de la „Dansez pentru tine”

Cu toate ca in prima editie, perechea formata din Catalin Botezatu si Liuba Savithi s-a clasat pe primul loc, aseara juriul i-a eliminat din competitie.

Problemele de sanatate ale designerului si-au pus amprenta asupra acestuia, impiedicandu-l sa dea in continuare tot ce are mai bun in ceea ce priveste dansul.

Aseara, dupa sase saptamani de concurs, Catalin Botezatu nu a mai avut nimic de obiectat in privinta rezultatului votului si a parasit competita cu capul sus: „Le multumesc tuturor care au votat, fie pentru mine, fie pentru Iuliana. Nu sunt suparat pe cei care nu m-au votat pe mine, la urma urmelor, ar fi fost nedrept sa castige un caz doar datorita unei vedete, pentru ca s-a ajuns intr-un punct in care totul era o provocare pentru telespectatori: cazul umanitar versus vedeta. Era firesc sa castige Iuliana”

Catalin si Liuba au pierdut in fata Iulianei Luciu cu 17.24 de voturi, in timp ce Iuliana si Grigore Moldovan au primit 19.406 de voturi de la telespectatori.

Astfel visul Liubei Savithi a fost spulberat, insa Bote promite ca va continua seria gesturilor caritabile.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns