HomeLIFE STYLECătălin Botezatu: ''Dacă mai apare în scandaluri, îl concediez pe Voicu-Ricky Martin''

Cătălin Botezatu: ''Dacă mai apare în scandaluri, îl concediez pe Voicu-Ricky Martin''

Voicu-Ricky Martin o ameninta de mult timp pe Monica Columbeanu cu publicarea unor sms-uri care ar dezvalui povestea lor de dragoste.

Acestea au aparut in sfarsit in presa, dar  spune ca au fost facute publice fara voia lui, dupa ce unul dintre telefoane i-a fost furat. Despre scandalul sms-urilor, dar si despre modul in care publicarea acestora il poate afecta pe Ricky, a vorbit Catalin Botezatu la Happy Hour.

M-am saturat sa ma sune pe mine lumea si sa ma intrebe de Ricky si de Monica Columbeanu. Relatia lor e numai a lor si cred ca noi nu avem dreptul sa ne bagam. In ceea ce il priveste pe Ricky, eu i-am spus ca daca el nu gaseste o modalitate sa isi managerieze imaginea, eu il voi da afara din echipa mea de modele.” Prin aceasta declaratie, Catalin Botezatu arata ca s-a suparat si s-a saturat ca numele lui sa fie legat de tot felul de scandaluri. Designerul spune ca nu este foarte incantat de tot ceea ce se scrie despre Voicu-Ricky Martin si Monica Columbeanu si ca nu intelege de ce acestia doi au parte de atata atentie.

[starrating template_id=4 rows=20 category=57 min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns