HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCătălin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu și Dorian Boguță aduc veselia, joi seară, la Jocuri de celebritate

Cătălin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu și Dorian Boguță aduc veselia, joi seară, la Jocuri de celebritate

În această seară, de la 22:30, cea mai gălăgioasă și mai veselă sufragerie din România îi găzduiește pe Cătălin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu și Dorian Boguță, alături de invitații lor speciali, în cea mai distractivă luptă pentru a-i lua banii lui Bobonete la Jocuri de celebritate.

 

Octavian Stunilă are actorii de partea lui pe canapea și face echipă cu Diana Dumitrescu, Dorina Boguță și Mihaela, care își dorește o sesiune de shopping la Paris împreună cu Diana. Paul Ipate are de partea sa creativii, făcând echipă cu Tania Budi, Cătălin Botezatu și Monica, care își dorește să câștige pentru a-și cumpăra o cadă vintage sau o mașină de gătit.

 

Mihai Bobonete s-a pregătit intens să aducă energia în platou și își va demonstra talentul la desen, reușind să le facă portretele celor doi căpitani de echipă. Responsabile pentru hohotele de râs și buna dispoziție vor fi probe ca: Schimb de fețe, Block Busters, La două mâini, Ia-mă nene și Fără cuvinte.

 

Telespectatorii sunt invitați să râdă pe cinste alături celebrități și să vadă cum se descurcă Cătălin Botezatu la desenul pe tabletă, cât de pricepute sunt echipele la mimarea melodiilor, dar și care dintre cele două invitate vor reuși să ajungă în runda finală și să îi ia banii lui Bobonete.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns