HomeMAGAZINEurovisionCătălin Josan, s-a calificat în cursa finală pentru Eurovision 2010!

Cătălin Josan, s-a calificat în cursa finală pentru Eurovision 2010!

Cătălin Josan, câştigătorului primului sezon Megastar, s-a calificat în finala naţionala Eurovision 2010 cu o piesă compoziţie proprie, “Around Around”. Piesa a obţinut 85 de puncte din partea juriului şi este cea de-a patra melodie interpretată de Cătălin calificată în finala naţională Eurovision, în cele trei participări consecutive ale acestuia.

În selecţia naţională, desfăşurată luni, la sediul TVR, au fost înscrise 111 piese, fiecare piesă fiind ascultată şi apreciată cu note de la 1 la 10. Clasamentul final al pieselor a fost stabilit de totalul notelor obţinute de la fiecare dintre cei 11 juraţi. Chiar dacă regulamentul prevede selectarea unui număr maxim de 15 piese, juriul a decis să aleagă 16, pentru că ultimele trei piese au avut punctaj egal, iar în cazul unor piese juraţii au solicitat compozitorilor să schimbe vocile.

Finala se va desfăşura pe data de 6 martie, iar câştigătorul va reprezenta România în finala europeană a concursului Eurovision de pe 29 mai 2010 (Oslo, Norvegia).

Cătălin Josan, s-a calificat în cursa finală pentru Eurovision   2010!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns