HomeLIFE STYLECatalin Maruta incepe un nou sezon de Happy Hour

Catalin Maruta incepe un nou sezon de Happy Hour

Cu forte proaspete si un zambet larg pe buze, gazda emisiunii Happy Hour este gata pentru un nou sezon! Chiar daca a fost vacanta, lui Catalin Maruta tot i-a fost dor sa adreseze o aMaruta, iar baietilor din trupa Zero si fetelor de la RedBlonde le-a stat gandul la refrene intepatoare!happy hour
Neobositul Maruta a sarbatorit doua evenimente importante vara aceasta: pe 23 august, Andra a implinit 23 de ani, dar si un an de cand este doamna Maruta! Cei doi s-au relaxat intr-o vacanta in Spania, in care au bifat Palma de Mallorca, Marbella, Valencia, dar si Barcelona.
Veveritele Alina si Madalina au avut o vara ideala pentru niste artiste dependente de muzica: multe, multe concerte, astfel ca si-au incarcat bateriile pe scena, unde se simt cel mai bine.

Si baietii din trupa Zero au avut o vara plina. Concertele lor s-au putut auzi in toate colturile tarii, iar atunci cand nu erau pe scena, ii gaseai fie la parinti, fie la mare sau la munte.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns