HomeMAGAZINEvenimenteCătălin Măruţă organizează un concert caritabil pentru Tudorel

Cătălin Măruţă organizează un concert caritabil pentru Tudorel

Miercuri, 6 martie, Catalin Maruta strange mai multi artisti care vor sustine un concert caritabil pentru Tudorel Popa. Evenimentul ii va reuni pe Connect-R, RedBlonde, Zero, Fly Project, Deep Central, Clejanii sau Stefan Stan si va avea loc in club Princess, dupa miezul noptii.

“In timpul emisiunii am primit multe mesaje de la diversi artisti care imi spuneau ca sunt impresionati de povestea lui Tudorel si ar fi vrut sa il ajute. Iar Tudor de la Fly Project mi-a dat cumva aceasta idee de a face un concert caritabil”, spune Maruta despre ideea de a organiza un eveniment doar pentru Tudorel.

“Concertul e cumva inca un pas pe care il facem pentru Tudorel”, continua prezentatorul “Happy Hour”. “Am reusit sa-i luam garsoniera, i-am renovat-o, pentru ca am vrut ca atunci cand se va muta sa aiba gresie, termopane, sa fie zugravita, a mers deja la primul eveniment Mix Music la Calarasi si vor mai urma si altele, iar acum prin acest eveniment incercam sa strangem o suma de bani care sa-i foloseasca lui Tudorel tot la casa mult visata, in care urmeaza sa se mute foarte curand”, a mai spus Catalin Maruta.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Sti care e chestia? Ar putea sa doneze Mamaruta asta el singur vreo 10000euro !!Cred ca are de unde !!!!

Lasă un răspuns