HomeMAGAZINCatalin are nevoie de ajutorul nostru, cu o simpla distribuire, cineva cu suflet mare va face o fapta mare!

Catalin are nevoie de ajutorul nostru, cu o simpla distribuire, cineva cu suflet mare va face o fapta mare!

Dragi cititori va rugam sa-l ajutati pe Catalin spre o viata normala, in speranta ca vom putea strange aceasta suma de bani, este important sa distribuim acest articol pe conturile voastre de Facebook. Iata povestea lui: 

Dumitrache Stan, tatal lui Catalin Nicusor Dumitrache

Intr-o zi din luna decembrie 2015 s-a trezit Catalin cu niste dureri la piciorul drept si dupa o saptamana au inceput durerile sa se intensifice si sa fie aproape continue. Atunci l-am luat si m-am dus cu el la Spitalul Judetean din Slobozia unde i-am facut o radiografie si spre mirarea mea, diagnosticul suna: fiul Dvs are o intindere de ligamente. Dupa aceea i s-au facut lui Catalin trei punctii pentru a-i extrage lichidul si i s-a administrat un tratament cu antibiotic si pentru ca durerile diminuasera intr-o saptamana ne-am externat si am plecat spre casa. In saptamana aceea, Catalin a luat mereu calmante dar durerile se amplificau pana la dureri insuportabile, groaznice.

Atunci m-am dus cu el la un medic ortoped particular, care ne-a trimis de urgent la un RMN in Bucuresti. In urma RMN-ului efectuat i s-a depistat si un diagnostic care suna – Ewing sarcom (Tumora maligna pe partile moi). Apoi ne-am prezentat din nou la Spitalul din Calarasi unde i s-a facut din nou o punctie pentru confirmarea diagnosticului, iar dupa patru zile de spitalizare dl Doctor de acolo ne-a trimis urgent la Spitalul de Urgenta pentru Copii “Marie S. Curie” din Bucuresti unde am fost preluati de dl Prof. Dr. Gheorghe Burnei. Din cauza durerilor mari, care se simteau in tot piciorul dl Prof. Burnei i-a facut biopsia pentru a da un diagnostic cat mai clar, acesta suna – Osteosarcom Femur 1/3 la piciorul drept cu amputare.

Socul a fost destul de puternic, insa nu am avut ce alege decat amputarea piciorului drept si dupa terminarea tratamentului cu citostatice protezarea.

Am facut tratament cu antibiotic timp de doua saptamani, dupa care am fost trasferati pe sectia de oncologie pediatrica la dl Dr. Cristian Scurtu pentru a urma tratamentul cu citostatice unde suntem si in prezent pana la incheierea protocolului medical.

Disperarea mea este – cum pot face rost de 6000 Euro pentru protezarea piciorului? De aceea, apelez la bunavointa si generozitatea Dumneavoastra ca sa facem fata tuturor necesitatilor psihice, fizice si materiale.

Va multumesc din suflet pentru intelegere si ajutor!

Daca doriti sa-l ajutati pe Catalin va rugam sa ne contactati aici: 

0749 461 011,  prfmyriam@yahoo.com

 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns