Connect with us

MAGAZIN

Catalin are nevoie de ajutorul nostru, cu o simpla distribuire, cineva cu suflet mare va face o fapta mare!

Published

on

Dragi cititori va rugam sa-l ajutati pe Catalin spre o viata normala, in speranta ca vom putea strange aceasta suma de bani, este important sa distribuim acest articol pe conturile voastre de Facebook. Iata povestea lui: 

Dumitrache Stan, tatal lui Catalin Nicusor Dumitrache

Intr-o zi din luna decembrie 2015 s-a trezit Catalin cu niste dureri la piciorul drept si dupa o saptamana au inceput durerile sa se intensifice si sa fie aproape continue. Atunci l-am luat si m-am dus cu el la Spitalul Judetean din Slobozia unde i-am facut o radiografie si spre mirarea mea, diagnosticul suna: fiul Dvs are o intindere de ligamente. Dupa aceea i s-au facut lui Catalin trei punctii pentru a-i extrage lichidul si i s-a administrat un tratament cu antibiotic si pentru ca durerile diminuasera intr-o saptamana ne-am externat si am plecat spre casa. In saptamana aceea, Catalin a luat mereu calmante dar durerile se amplificau pana la dureri insuportabile, groaznice.

Atunci m-am dus cu el la un medic ortoped particular, care ne-a trimis de urgent la un RMN in Bucuresti. In urma RMN-ului efectuat i s-a depistat si un diagnostic care suna – Ewing sarcom (Tumora maligna pe partile moi). Apoi ne-am prezentat din nou la Spitalul din Calarasi unde i s-a facut din nou o punctie pentru confirmarea diagnosticului, iar dupa patru zile de spitalizare dl Doctor de acolo ne-a trimis urgent la Spitalul de Urgenta pentru Copii “Marie S. Curie” din Bucuresti unde am fost preluati de dl Prof. Dr. Gheorghe Burnei. Din cauza durerilor mari, care se simteau in tot piciorul dl Prof. Burnei i-a facut biopsia pentru a da un diagnostic cat mai clar, acesta suna – Osteosarcom Femur 1/3 la piciorul drept cu amputare.

Socul a fost destul de puternic, insa nu am avut ce alege decat amputarea piciorului drept si dupa terminarea tratamentului cu citostatice protezarea.

Am facut tratament cu antibiotic timp de doua saptamani, dupa care am fost trasferati pe sectia de oncologie pediatrica la dl Dr. Cristian Scurtu pentru a urma tratamentul cu citostatice unde suntem si in prezent pana la incheierea protocolului medical.

Disperarea mea este – cum pot face rost de 6000 Euro pentru protezarea piciorului? De aceea, apelez la bunavointa si generozitatea Dumneavoastra ca sa facem fata tuturor necesitatilor psihice, fizice si materiale.

Va multumesc din suflet pentru intelegere si ajutor!

Daca doriti sa-l ajutati pe Catalin va rugam sa ne contactati aici: 

0749 461 011,  prfmyriam@yahoo.com

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

International

Kim Kardashian și Kanye West au ales numele celui de-al treilea copil

Published

on

Kim Kardashian și Kanye West i-au dat nume celui de-al treil copil: Chicago West. Chicago este orașul în care a crescut Kanye West.

Ceilalți doi copii ai cuplului sunt North West, o fetiță de patru ani și Saint West, un băiețel de doi ani.Cea de-a treia fetiță a fost născută cu ajutorul unei mame surogat. După cele două nașteri, Kim Kardashian a fost sfătuită de medici să nu mai rămână însărcinată pentru a preveni posibile complicații medicale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

International

Republica Moldova: Pregatiri intense pentru concursul Eurovision! Castigatorul va fi desemnat pe 24 februarie, intr-un show televizat!

Published

on

Foto Credit: eurovision.tv

Pregătirile pentru etapa națională a Concursului Internaţional Eurovision Song Contest 2018 sunt pe ultima sută de metri. Audițiile live ale pieselor înscrise în selecția națională a concursului se vor desfășura pe data de 24 ianuarie. Un juriu format din profesioniști din domeniu va evalua prestația vocală a concurenților, anunta portalul unimedia.info .

 

După verificarea dosarelor, din cei 28 de interpreți au fost selectați 27. Pelageya Stefoglo nu a întrunit condițiile stipulate în Regulamentul concursului. Aceasta a evoluat și în cadrul audițiilor live din Belarusi. Mai mult, concursul de la Minsk s-a desfășurat după ce a fost anunțată perioada de înscriere în Republica Moldova și publicate condițiile de participare, scrie Comitetul de organizare a concursului.

În cazul altor doi interpreți înscriși în competiție, și anume Sasha Bognibov și Sandy C & Aaron Sibley, numele cărora a figurat pe un site de selectare a participanților din San Marino, s-a decis acceptarea acestora în concurs. Membrii Comitetului de organizare și-au motivat decizia prin faptul că acești doi interpreți și-au plasat cover-urile pe site înainte să fie cunoscute prevederile Regulamentului național.

 

Interpreții care vor fi selectați la audițiile live urmează să participe la preselecția națională Eurovision 2018, care va avea loc pe 24 februarie 2018.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Gerard Butler îl sfidează pe 50 Cent numai în filmul ,,Frăţia Hoţilor”

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT

O odisee epică despre infracţionalitatea din Los Angeles, ,,Frăţia Hoţilor” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Gerard Butler şi 50 Cent, într-un film plin de acţiune şi adrenalină, care din 19 ianuarie, va putea fi vizionat în premieră în cinematografele din toată ţara.

,,Frăţia Hoţilor” urmăreşte vieţile intersectate, deseori cu implicaţii personale, ale unei brigăzi de elită a Departamentului de Poliţie din L.A. şi activitatea celei mai de succes bande de hoţi din stat, având în vedere că nelegiuiţii plănuiesc jaful aparent imposibil al Băncii Rezervei Federale din centrul oraşului Los Angeles.

 

Desfăşurându-se în Los Angeles-ul zilelor noastre, oraşul cu cea mai ridicată rată a jafurilor de bănci din lume, filmul foloseşte formula tradiţională „poliţişti şi spărgători”, dându-i un impuls de adrenalină şi estompând graniţele dintre bine şi rău, pentru a crea un thriller tensionat de acţiune care nu este doar un thriller despre un mare jaf, ci şi o dramă psihologică de acţiune.

 

Filmul explorează dinamica dintre Gerard Butler (Cod Roşu la Casa Albă; 300, Eroii de la Termopile) şi Pablo Schreiber (13 Ore: Soldaţii Secreţi  din Benghazi, Orange Is the New Black), inamici de moarte aflaţi în tabere adverse ale legii care se îndreaptă către o confruntare explozivă.

Povestea filmului ,,Frăţia Hoţilor” oglindeşte lumea în care trăim. Oamenii sunt complecşi, liniile dintre bine şi rău nu sunt atât de bine delimitate pe cât ne-am dori să credem şi, deseori, percepţia asupra binelui şi asupra răului nu e colorată doar în alb şi negru, forţându-ne astfel să ne zbatem în zone de gri în timp ce facem faţă provocărilor vieţii.

 

Filmul marchează debutul regizoral al scenaristului şi producătorului Christian Gudegast (Cod Roşu la Londra), care foloseşte un scenariu original, bazat pe o poveste scrisă de Gudegast şi Paul Scheuring (Prison Break: The Final Break). Alături de Gudegast îi avem pe directorul de imagine Terry Stacey (Câinele, Adevăratul meu Prieten, Elvis şi Nixon), pe scenograful Kara Lindstrom (Lila şi Eve, Crush), pe designerul de costume Terry Anderson (Jane: Lupta pentru Supravieţuire, Urma Scapă Turma), pe editorul nominalizat la Premiile Oscar Joel Cox (O Fată de Milioane, Lunetistul American), şi pe compozitorul Cliff Martinez  (The Foreigner, Demonul de Neon).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending