HomeLIFE STYLECătălin Radu Tănase n-a dormit deloc de ziua lui

Cătălin Radu Tănase n-a dormit deloc de ziua lui

„Pentru prima dată după mulţi ani nu mi-am închis telefonul de ziua mea. Aşa că nu am închis ochii vreo 24 de ore”, a mărturisit corespondentul Ştirilor ProTv, cel care ieri a împlinit 40 de ani.

Cătălin a dat startul petrecerii alături de fiica lui, Carina, alături de care a mers la un restaurant chinezesc şi la o cofetărie. Fetiţa lui i-a dăruit un semn de carte, o felicitare, un aranjament din hârtie creponată şi un şerveţel colorat de ea. Seara, prietenii lui, printre care şi Andreea Esca, s-au adunat pentru a-l sărbători aşa cum se cuvine.

„Am primit îmbrăcăminte gri. Cred că vor să mă grizoneze cât mai vizibil, că tot mă rad pe cap şi nu se vede că am albit”, a povestit amuzat Cătălin. Nu mică i-a fost surpriza corespondentului când a aflat că pe pagina de Facebook a Andreei Esca sute de utilizatori i-au urat La mulţi ani!. „O mulţime de oameni au găsit vreme să-mi spună La mulţi ani! pe pagina Andreei de Facebook. E frumos sentimentul că oamenii se bucură pentru tine”, a mărturisit ştiristul.

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns