HomeLIFE STYLECatalin Radu Tanase, prezentator de stiri la ProTv

Catalin Radu Tanase, prezentator de stiri la ProTv

Beteag dupa o operatie la coloana vertebrala, Catalin Radu Tanase, reporterul de inundatii si razboi al ProTV, si-a gasit o alta preocupare: va fi cititor de prompter. Mai exact, va prezenta stirile diminetilor de weekend alaturi de blonda de la „Dansez pentru tine”, Iulia Vantur.

Echipa de soc va intra in paine sambata dimineata, pe 25 aprilie.
Catalin a explicat pentru PRO Tv Magazin de ce a renuntat la munca de teren. „Incep in forta, in postura de prezentator al Stirilor PRO TV dupa o experienta traumatizanta: o operatie pe coloana. Am patit cam ca Basescu, mi-a explodat un disc intervertebral si am ajuns pe masa de operatie.

Pe teren mi-am facut praf coloana si tot pe teren mi-am castigat reputatia si experienta”, spune veteranul reporter.
Cat despre prompter, Catalin a precizat ca in 15 ani, de cand lucreaza la Pro, nu a avut decat de trei ori ocazia sa-l foloseasca. „Ei, uite ca a venit si vremea lui”.
Cu partenera de prezentare se intelege „excelent” pentru ca „este una dintre cei care, in zilele astea, au facut enorm pentru mine”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns