HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCătălin Tolontan, în direct la Sinteza Zilei. Mircea Badea, în platou alături de Mihai Gâdea

Cătălin Tolontan, în direct la Sinteza Zilei. Mircea Badea, în platou alături de Mihai Gâdea

Jurnalistul Cătălin Tolontan va fi invitatul lui Mihai Gâdea, în aceasta seară la emisiunea Sinteza Zilei difuzată la Antena 3.

Motivul: Cazul Hexipfarma!

 

Catalin Tolontan, blog: „Mihai Gâdea m-a invitat și am acceptat să fiu, într-o emisiune moderată de el, față în față în această seară, de la ora 21, cu Mircea Badea.

Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri.

Și o fac într-un moment în care Mircea Badea scrie despre „mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan si acolitii sai care ar trebui investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News”.

De ce mă duc?

Pentru că nu disprețuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deștepți și proști. Sau în buni și răi. Nu cred că unii sînt superiori și alții inferiori și nu-i privesc diferit în funcție de opțiunile lor politice sau în funcție de posturile TV pe care le preferă. 

Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toți și pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective.

Iar cazul Hexi Pharma, asta vorbesc probe de necontestat, pe unele le voi oferi în direct, este un dosar despre felul în care statul și-a abandonat cetățenii în fața unui sistem mafiot”, mentionează jurnalistul pe propriul blog.

 

Despre acest subiect au scris şi colegii de la Pagina de Media.

Foto Credit: tolo.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns